Разумем да се брачни пар уплашио али не разумем што су уопште улазили у политику!

Поделите:

Поводом отказивања протеста испред зграде ТВ ПИНК из Покрета за дијаспору савеза Чувари Србије 1244 огласио се Горан Марковић. Он је на Фејсбуку оштро критиковао др Јовану због отказивања протеста и назвао је Бранковићем.

Цео текст објаве можете прочитати испод:

Да је Жељко размишљао као Јована однео би зграду Пинка 6. октобра. Он је спремио полицију и батинаше да брани Пинк, а наше је било да му покажемо шта мислимо!

Није више битан разлог др Јоване, јер је помогла режиму да се осили и буде још арогантнији. Да сам Жељко Митровић послао би Др Стојковић бесплатан Пинк пакет за доживотно коришћење.

Ако одређене структуре у власти мисле да тиме што су поколебали један породичан пар могу да зауставе Чуваре Србије онда су прерано почеле да се радују.

Део “Чувара Србије” ипак одржао протест испред Пинка! (ВИДЕО)

Што се мене тиче разумем да се брачни пар уплашио и повукао али ми није јасно зашто су мислили да је политички покрет нешто као улазак у Парове? Чак и у Паровима постоји казна ако не поштујеш правила, тако сад је сасвом логично да их очекује удаљење из Чувара Србије.

Надам се да нема потребе да расправљамо о повлачењу др Јоване из Чувара Србије јер нам није потребан Бранковић, а она се баш понела на исти начин. Уплашена побегла пред силом, иако је циљ био одбранити светињу – морал и неке традиционалне вредности.

Ми ћемо наставити без Бранковића и Парова…

Горан Марковић, Покрет за дијаспору

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here