Рејф Фајнс: У Београду осећам сјајну енергију

Поделите:

Светска глумачка звезда Рејф Фајнс рекао је данас на свечаности у Палати Србија да је одушевљен што је позван на пријем поводом ступања на дужност председника Александра Вучића и да у Београду осећа сјајну енергију.

“Обожвам ову зграду, пре неколико година сам је разгледао, архитектура ми се допада. Београд има разне лепе стилове архитектуре”, рекао је Фајнс за РТС.

Он је нагласио да има добар однос са српским народом и подсетио да је у Београду пре седам година снимао филм “Kориолан”.

“Било је све сјајно. Осећао сам одличну подршку и тада сам схватио да ће доћи многи филмови овде и да се нуде добри услови. Филмаџије су квалификоване, многи аспекти су атрактивни”, истиче звезда многих филомова, међу којима је и “Енглески пацијент”.

У Србији, каже, постоје сјајне прилике да се праве филмови по одличним ценама.

“Осецам подршку владе, филмске и ТВ индустрије. Осећам сјајну енергију која се враћа. Осећам је на улици. Осећа се виталност. Не могу да објасним шта, али се осећа”, рекао је Фајнс.

Говорећи о предстојећим плановима, познати глумац је напоменуо да тражи локације за будући пројекат, али није желео да открије више детаља.

“Упознајем људе који могу да раде, не могу да кажем о чему је реч, поверљиво је, али је добра прица”, нагласио је Фајнс.

 

 

 

Танјуг

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here