Реља Рашовић: Секс по законским нормама

Поделите:

У Скандинавским земљама су скоро почели да иду корацима даље у неолибералним лудилима где се уводе закони да девојка или жена мора да да свој јасан и експлицитан пристанак пре ступања у сексуални однос, што не само да убија онај спонтани чин завођења који је важан колико и сам сексуални чин, осим у случајевима где је јунак спреман да гине за слободу, сматрајући да је за неке ствари ипак вредно робијати, добро питање у свему томе је како би се тај закон спроводио у нашим банана републикама, и колонијама западног света.

Дакле, у Србији као једној озбиљној земљи, пошто све треба да буде по п.с-у, мораћете да идете код нотара, да чекате у реду са два сведока узмете одговарајућу изјаву и кренете да попуњавате. Онда на шалтеру радник или радница пита “кога би сте желели да јебете ?”, “да ли та друга страна званично и својевољно пристаје да буде јебена?”“молим вас запишите у документ, јебу се ти и ти, по овлашћењу закона о јебању Републике Србије”“такса за секс износи толико и толико новца”

То је правна и уређена држава ! Мора да се зна ко кога јебе ! Kоштуница је могао само да сања о томе за време свог мандата, док се данас устави и права све дубље разрађују.

Са друге стране како би то изгледало у руралним дијеловима Црне Горе ? Kршни ђетић који већ дуго вријемена није чупао своје обрве, који личи на нашега Оца Рафаила, вели на ливади и сијену: ”Ђевојко, пристајеш ли?”“Метни ми га законски, пристајем, ооооо, оооооо”. Док у подгорици два кримоса шмекају неку цуру:”Виђу каква ђевојка, што велиш, да ли би ти пристала законски или да се ја чујем са мојим кумом у полицију?“ …

Реља Рашовић

http://patriot.rs

Поделите:

1 коментар

  1. Да ли ће у закону да се свакоме обезбеде иста права: да свако има шта да је..?
    Ако би закон имао такав смисао, можда бих такав закон и ја подржао.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here