Роберт Дауни Јр: Босанка Диана (Санела) Џенкинс је мадам проституције и педофилије у Холивуду

Поделите:

Глумац Роберт Дауни Џуниор шокирао је јавност разоткривши тајни свет педофилије и проституције у Холивуду, а као једног од главних актера навео је Американку босанског порекла Санелу Џенкинс.

У његовом експозеу у којем наводи све прљавштине и перверзије из политичких кругова и индустрије забаве, Роберт је као једног од кључних играча истакао Санелу Дајану Џенкинс, са којом је некада био близак пријатељ.

– Немам проблем са било чиме што људи добровољно раде у својим животима све док они на то добровољно пристају, док се саглашавају са тим (деца и животиње се не могу третирати као сагласни) и док не повређује друге психички или физички. Ја сам бивши близак пријатељ са женом која се зове Дајана Џенкинс. Сумњам да је знате, али она је енциклопедија (Розета Стоун) сваког скандала и перверзије, од Холивуда преко целе планете. Она је екстремно богата распуштеница чији муж је управљао британском Barclay банком, а она је била задужена за арапске инвеститоре у банци! Управљала је прстеном високе проституције за Арапе, људе с Вол Стрита, Вашингтона, за краљеве и холивудску елиту. Такође је велики филантроп, мецена уметности, политички донатор и друштвена хостеса свима. Њени најбољи холивудски пријатељи су између осталог Шон Пен, Kлајв Дејвис (ментор Витни Хјустон), Ари Емануел, Џорџ Kлуни, Синди Kрафорд и њен мали кућни љубимац Хајден (Хајден “Лесли Пи” Пенетјер). Дајана је посредник између богатих Арапа, Азијата, спортиста са холивудским глумицама- моделима. Она је такође болесна и уврнута кучка – пише Роберт Дауни.

Рођена је у Сарајеву 1973. године као Санела Ћатић, тамо је провела младост и никада није заборавила одакле потиче, па је због тога и заслужна за довођење великих звезда у Босну, између којих је и Анђелина Џоли.

Позната је по хуманитарном раду, учешћу и оснивању ТВ1, а готово да нема медија који није писао о разводу Санеле и богатог британског банкара Роџера Џенкинса, који јој је великодушно и без повлачења по суду препустио пола свог богатства, које се процењује на 380 милиона евра. Тако је Санела постала једна од 500 најбогатијих особа у Великој Британији.

Из брака са Роџером Санела има двоје деце и са њима живи у Лос Анђелесу.

Поделите:

4 Коментари

  1. Sanela Diana Jenkins (rođena u Sarajevu kao Sanela Ćatić,

    Sanela je sarajka koja se udala za bogatog engleskog bankara i postala deo engleske obavestajne yajednice. Odradila je mnogo poslova za Engleze I zato je na slobodi i radi sta hoce, to jest bavi se elitnom prostitucijom i spijuniranjem. Mnoge njene operacije su maskirane biznisom i humanitarnim radom.

    Godine 2010. je platila kauciju za Ejupa Ganića kada je bio uhapšen po međunarodnoj potjernici koju su srpske vlasti izdale zbog slučaja Dobrovoljačka.

  2. “па је због тога и заслужна за довођење великих звезда у Босну, између којих је и Анђелина Џоли.” – САДА је ваљда свима мало јасније откуд интелектуалки Анџелини одлучан став према Србима.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here