RTS bi morao da poštuje Ustav Srbije!

Podelite:

Srpska desnica i njen predsednik Miša Vacić osuđuju sraman potez Radio Televizije Srbija gde se na snimku mladića u dukserici „Nema predaje – Kosovo je Srbija“ zamagljuje logo!

Od 2000. godine kada je brutalno linčovan direktor RTS Dragoljub Milanović, pa sve do danas, nacionalna televizija je pod direktnom stranom okupacijom! Javni servis Srbije mora da poštuje Ustav i interese svih građana Srbije, a u informativnom pogledu Kosovo mora biti predstavljano kao deo Srbije.

Upravo RTS najsnažnije treba da favorizuje retoriku da nema predaje Kosova i Metohije! Za ovu defetističku i uvredljivu uređivačku politiku odgovornost snosi Olivera Kovačević, devojka Borka Stefanovića, jednog od lidera prozapadne subotarske opozicije. U vreme žutog režima koji je otuđivao Kosovo, Borko je bio jedan od glavnih anti-kosovskih eksponenata. Duboka žuta država nastavlja po starom, što uličnim nasiljem, što zloupotrebom najmoćnijeg nacionalnog medija koji plaća većina patriotski opredeljenih građana Srbije!

Srpska desnica poziva državu na zaštitu ustavnog poretka koji se grubo narušava iz Takovske ulice, baš kao da je reč o neprijateljskom albanskom mediju iz samootuđene Prištine!

Nacionalist

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here