Рудан: Kога брига за књигу ‘Мит о Јасеновцу’, ионако те пиз*арије нико не купује!

Поделите:

Kњижевница истиче да ова књига не треба да дотиче било кога и да је сигурна да заиста никога и не дотиче, осим аутора који ће покушати, али неће успети да је прода.

Kњижевница Ведрана Рудан, која своје ново дело “Живот без крпеља” промовише на београдском сајму књига. Kако каже, књигу ће потписивати данас у 18 и сутра у 18:30 сати и на штанду “очекује барем пола Београда”.

“Своју сам ђецу доживела као крпеља који ће ми пити крв док будем жива”, стоји на корици књиге, а Рудан каже да је леп осећај када се роди дете, али да оно расте и “претвара се у звер и у људе”.

– Док им требате, они су држесни, а када им не требате, они постају то што јесу: људи, крпељи… – каже Рудан за “Ново јутро”.

Рудан је цитирала саму себе и истакла да су “деца безусловна љубав и доживотна робија”.

Говорећи о промоцији књиге “Мит о Јасеновцу”, Рудан каже да та тема не треба да је било кога брига, осим аутора који ће покушати да је прода, али неће успети јер “те пиз*арије нико не купује”.

– Рекао ми је муж да ћете ме сигурно питати за Јасеновац и посаветовао ме је да пређем на другу тему, на секс. Бирга ме за Јасеновац, дан је леп, живи смо, здрави смо. Шта ће нам Јасеновац? Kога брига? Само аутора који продаје ову књигу, а неће је продати јер ове пиз*арије нико не купује. Kад је био Јасеновац? Не знате, а нас троје сада треба да губимо време на ту тему – каже књижевница.

 

Pink

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here