Рудан жестоко испрозивала Марића! МАРИЋУ ТИ СИ ГЛУП, ПРОСТАK И ДИВЉАK!

Поделите:

Kњижевница Ведрана Рудан позната по бритком језику, гостовала је код Миломира Марића у емисији, а неколико пута му је рекла да је ретардиран, простак, дивљак а да је Сарапа господин човек за њега, те наставила у истом стилу рекавши му да му је емисија Ћирилица давеж, као и да је досадан.

– Сви су господа у односу на тебе. Ти си простак и дивљак! – рекла му је Ведрана, на шта се Марић надовезао да ће после тога жене полудети за њим.

– Жене полудети за тобом? Ма ајде молим те! – обдрусила му је она.

Марић јој је на све то одговорио са осмехом рекавши ће жене тек сад полудети за њим и захвалио јој што му диже цену.

А онда је Ведрана наставила у сличном стилу…

– Ти си паметан човек… понекад… Шта ће теби Европска унија? Сви паметни знају да смо уласком изгубили море, хотеле, цесте, рафинерије, све је то постало мађарско, немачко, америчко…” рекла је Ведрана Рудан добацујући Марићу да ће Вучић вероватно доживети инфаркт јер га дави својим 24-часовним интервјуима.

Руданова је додала и следеће:

И даље говорите у глуве уши… Ја не разумем зашто неко сања улазак у ЕУ – казала је Ведрана на шта јој је Марић рекао да још сања Европу, а она њему: “Зато што си глуп!”

На питање о супругу Љубиши, Ведрана се осврнула на живот без супруга.

– Толико међу мојим пријатељима има мало жена које су среле доброг нормалног мушкарца, твоја сигурно није. Ја сам имала ту срећу и живот не бих могла да замислим без њега, шта ће ми живот без њега – закљчила је она, док је Марић позвао да заједно гостују.

Espreso

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here