РУСИ ТВРДЕ: Ево ко је убацио КОРОНАВИРУС у Вухан! ТАЈ ГРАД НИЈЕ СЛУЧАЈНО ИЗАБРАН

Поделите:

ПОПУЛАРНИ руски стратешки аналитичар, координатор Аналитичке асоцијације ОДКБ проф. др Игор Панарин, тврди да су епидемију корона вируса у Кини организовали – Британци.

Шта више, да је она потекла из чувене лабораторије за хемијско и биолошко оружје у Солзберију.

По њему, ради се о операцији хибридног ратовања, која има за циљ да уз помоћ Корона вируса, тоталне антикинеске пропаганде и економских санкција постигне следеће:

1. Делимичну дезинтеграцију Кине (повратак Хонгконга Британији);

2. Промену унутрашњег и спољнополитичког курса Кине и смену Си Ђинпинга садашњим премијером, који се сматра лидером прозападне либералне групације;

3. Успостављање иностране идеолошке и финансијако-економске контроле над Кином;

4. Погоршање односа Кине и Русије; и

5. Ликвидацију Шангајске организације за сарадњу.

По Панарину, британски удар је уследио јер је Си показао оклевање у гушењу немира у Хонгконгу. То је охрабрило паликуће из Лондона, који Панарин назива Трећом Картагином.

Интензитет епидемије је у Вухану стотинама пута већи него у другим градовима и областима, што по Панарину такође потврђује да је епидемија вештачки изазвана.

У децембру 2019, раније убачени британски агенти су започели акцију биотероризма у Вухану.

Вухан није случајно изабран. Тај град је саобраћајно раскршће и од давнина је познат као бунтовнички.

У њему је 1911. избила побуна која је довела до рушења владајуће династије, а шездесетих је ту био центар „црвене гарде“, главне моторне снаге „културне револуције“.

Британци су, по Панарину, епидемијом успели да спрече да после Путинове смене либералне владе у јануару, и Си учини слично после кинеске Нове године и отараси се својих либерала.

По неким подацима, трочлана група МИ-6 долетела је у Вухан 16. јануара 2020. године летом CZ 674 (Лондон-Вухан) ради спровођења операције биотероризма са употребом Корона вируса.

Група се вратила у Лондон увече 20. јануара 2020. из Хонгконга летом BA 27 Лондон-Хонгконг (British Airways).

У групи су била три човека – два оперативца и један лекар из Центра за хемијски и биолошки рат Велике Британије (Научно-технолошка лабораторија одбране – Defence Science and Technology Laboratory) која се налази 12 километара од Солзберија.

Си Ђинпинг је позвао армију на садејство у борби са епидемијом, што је знак спремности за најодлучније акције, али тешкоћу представљају бирократске грешке у епицентру епидемије, иза којих вероватно стоје либерали са намером да подстакну немире против државног врха.

Колико су извештаји западних медија необјективни – просудите сами.

У САД од октобра 2019. бесни епидемија грипа. По званичним подацима, заражено је 15 милиона, а већ је умрло ОСАМ ХИЉАДА људи. Ипак, о томе нема ништа у западним медијима, чија је сва пажња окренута Кини.

Панарин констатује да је Си Ђинпинг седам година живео у пећини и није се сломио. Дошао је на власт против воље Лондона – Треће Картагине.

Желели бисмо, каже Панарин, да «кинески Стаљин» савлада овај покушај државног удара и узме учешће у «Јалти 2020».

Панарин иначе, после победе Трампа над својим, такође из Британије руковођеним опонентима, предвиђа одржавање «нове Јалте», са учешћем Путина, Трампа и Си Ђинпинга, и то – у Београду!

(Приредио: В.К.)

FAKTI

Поделите:

5 Коментари

 1. Правилно, спасибо Уреднику!
  Успут, постоји лиценца/патент којим је патентиран (све је бизнис) коронавирус. Носилац патента је Институт Pirbright чији је оснивач еугенистички фонд Била и Мелинде Гејтс.
  https://prepareforchange.net/2020/01/27/event-201-bill-gates-world-economic-forum-simulated-coronavirus-outbreak-6-weeks-before-first-case-in-wuhan/

 2. Da Britanci odnosno njihova MI-6 je organizovala onaj vojni puč 27.marta 1941. sa generalom Simovićem.
  Tad su smenili Vladu Cvetković-Maček koja je napravila sporazum o nenapadanju na Beograd.
  Što je izazvalo bombardovanje 6.aprila samo 10 dana posle tog podmuklog poteza.
  Poginulo je mnogo Beograđana u bombardovanju tada.

 3. Ko se sa Britancima druži pre ili kasnije će od tih kučki biti izdan i ostavljen.
  Dobar primer je Dragoslav Draža Mihajlović.
  Do 1944. im je bio dobar i prvi gerilac u Evropi a onda su ga smenili sa mesta ministra vojnog kraljevske vojske u otadžbini i doveli Šubašića koji je jedva čekao kraj rata da vlast preda Titu.

 4. Čak im je spasao onolike pilote više od 500 koje su Nemci oborili posle bombardovanja rafinerija u Rumunskom Ploeštiju.
  Da je znao da će ga izdati trebao je te džukele sve da preda GESTAPO-u pa neka ih oni obrađuju na sitno grebeno.
  Nego pravio u Pranjanima aerodrome na poljani da ih spase.
  Pola Čačka i okolna sela stradala zbog toga u crno ih zavio a posle su oni njega otpisali isti ti Britanci kojima je vidao rane i hranio ih kobasicama i slaninom.
  Koga ti hlebom oni tebe kamenom.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here