Руски медији: Брнабићева удаљава Београд од Москве

Поделите:

Председник Вучић предложио је Ану Брнабић за премијера, што је први пут у историји Србије да премијер буде жена и то с нетрадиционалном сексуалном оријентацијом

То је оцена московских медија.

Владин лист Росијска газета пише да је та кандидатура у “тој конзервативној земљи и целом балканском региону изазвало неједнозначну реакцију”.

“Поред тога, тај предлог, по оценама опозиције, показује да председник издаје националне интересе у корист западним патронима”, додао је лист.

Рен ТВ наводи да “политички посматрачи сматрају да ће ово именовање приближити Београд са осталом Европом и удаљити је од Москве”.

“Брнабић има репутацију прозападног политичара, а при том није члан владајуће партије”, наводи РИА Новости.

“Први пут у историји српске државе жена може да стане на чело Владе”, пише агенција Регнум.

Либерална Нова газета пренела је да је “посебну пикантност” њеној кандидатури даје то што се отворено изјашањава као “припадница нетрадиционалне сексуалне оријентације”.

“У Србији и на Балкану већина становништва се с неодобравањем односи према представницима ЛГБТ заједнице”, додаје лист.

 

 

Бета

Поделите:

1 коментар

  1. “Zahvaljajući” idiotima koji su bili na vlasti u zadnjih dvadesetak godina kao što su majmuni Koštunica, pa onda Toma majmun i onaj “akademikov sin” (jebo im pas mater i poreklo odakle su došli) pa dlakavi majmun iz SPC (Irinej Gavrilović) toliko su unazadili imidž Srbije da je Srbija prepoznavana kao “konzervativna zemlja” u celom balkanskom regionu, kako je Rosijska gazeta navela!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here