Само у Америци: Њихове небулозне животне навике које Срби никад не прихвате

Поделите:

Срби овакви, Срби онакви. Срби ово Срби оно. Наше ружне навике које нису за хвалити се испољавамо јако често па смо некако и постали заштитини знак за псовке и мржњу. Не бригајте бригу, увек може горе.
Шта је то горе што Американци раде а што је тотално одвратно питао сам пар другара који су тамо већ дуже време. Да на западу није све тако сјајно увериш се недуго након доласка, и то просто почне да те излуђује. “Где год отишао увериш се да су људи животиње без трунке хигијене и свести. Знам, вређам животиње” кроз смех ми прича другар.

Након читања гнусних чињеница испашће да смо ми господа у односу на њих, што не мора да значи (шалим се, мора).

1. Носе шортс испод фармерки

Брате, то је неподношљиво. Што је најгоре – никоме не стоји. Изгледа као да су се унередили у гаће. Не бирају место и време, од пословног ручка до журке. Није да нешто претерано бринем о нечијем стајлингу, али дај погледај се. Kао давно изгубљени брат 50 цент-а који је остао у 2003. са све радијом на рамену. Па и да упашу на нешто би личило, овако спусте до колена, имаш трип да лебде у ваздуху. Kао аир-баг око кукова.

2. Једу скоро свако јело прстима

Знаш оно кад Манда прича “на српском двору ми виљушком боц”? Е то, веруј ми тако је. Алави су до бола, шта год да им ставиш на сто – свариће. Док сам био у дому виђао сам свакакве глупости. Мислим, шта моралишем, ја обожавам да једем прстима али не мљацкам онако одвратно, не испуштам звуке јеботе. Kао да ће да им побегне са стола, да могу стојећи би и спавали и јели. А да ти не причам о Меку и осталим глупостима, већ су извикане. Само се пуцај калоријама, нек’ иде живот. Живо ме занима да л’ би се Срби тако бахатили кад би имали мало више кинте.

3. Стављају дезодоранс после тренинга, ништа купање

Ух то је најгоре. Само излете, прсну се неколико пута и пали даље. Док сам играо баскет у Србији, тамо није имало тушева у већини купатила, овде имају све! Шта њима кажу рибе или породица, како то све поднесе мени није јасно кеве ми. Мене не могу да истерају кад станем под туш, шурим се врелом водом.

4. Преливају кајгану медом

Овде је популарно али немам појма што. Пар пута сам пробао и није то то. Прво сам мислио да је уље, нисам видео добро, али кад сам сконтао да је мед, ма дај… Ја стављам свашта у кајгану, од вегете, лука, пармезана али мед? Мој деда производи мед већ 30 година, никад нам није пало на памет да га помешамо са кајганом.

5. 90% њих не сече нокте

Ја могу да разумем да не посечеш на ногама, то се не види хахаха али како ти није непријатно у друштво са ноктима као кондор?? Још сам ја пар другара опоменуо, ма какви. Да бар чисте уво или ваде прљавштину из пупка као ми, не, њих једноставно мрзи. Ја се опустим често, јеби га мушко сам па на то и приличи. Али када бих отишао у ту крајност вероватно жене не бих видео до краја свог живота. На тренингу ме редовно неко закачи, боли више него жилет.

 

 

Ноизз

Поделите:

6 Коментари

  1. Hm,hmm…ono,jesu svetinje Srbske i Srpske,kao nepokretnost,ukoliko Siptari ne izvrse nacionalizaciju,ali,cestica je Siptarsko vlasnistvo,a kad razrezu porez na nepokretnost, ima da ih bijes,da prime,nepokretnost na poklon.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here