Савез еколошких организација тражи оставку Јоване Стојковић због отказивања протеста испред ПИНKА!

Поделите:

Члан Савеза покрета „Чувари Србије“ Савез еколошких организација Републике Србије – СЕKОС очекује од др Јоване Стојковић подношење неопозиве оставке на функцију председавајуће Савеза покрета „Чувари Србије“ због наношења несагледиве политичке штете коалицији самоиницијативним отказивањем протеста испред Пинка.

Огромна енергија, труд и материјална средства уложени су у одржавање протестног скупа испред партијске телевизије Српске напредне странке узалуд јер је др Јована Стојковић донела одлуку и то у „минут до 12“ да откаже скуп без претходних консултација са осталим чланицама савеза.

Овако тежак ударац у темеље наше коалиције и то на почетку промоције пред грађанима нисмо очекивали ни у најгорим слутњама.

Оно што др Јована Стојковић сада најмање може да учини за добробит наше коалиције је да поднесе оставку на место председавајуће коалиције.

Уколико то не учини или уколико не буде смењена, Савез еколошких организација Републике Србије напустиће коалицију јер са др Јованом Стојковић и њеним супругом Владимиром на челу, било која коалиција или било која иницијатива нема никаквих изгледа за успех.

Не тако давно, били смо сведоци погубности по Србију штеточинског деловања брачних парова који су заједно улазили у политичку арену Србије. Након брачног пара Милошевић и Драшковић, брачни пар Стојковић био би превише за једну малу државу као што је Србија.

председник Савеза еколошких организација Републике Србије

др Андрија Бојић

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here