Секс с мртвацима и инцест се требају легализирати – одлука младежи шведске либералне странке

Поделите:

Шведска либерална странка сматра како је дошло вријеме за легализацију некрофилије и секса међу браћом и сестрама уз образложење како је “сулудо суздржавати одређене сексуалне нагоне само зато што се перципирају као одвратност”, а нама се чини да је доказа о погубном утјецају психопата на друштво толико да нам нема спаса.

Либерална младеж Шведске је покренула иницијативу за промјеном бројних закона како би се легализирао секс међу браћом и сестрама старијима од 15 година те секс с мртвацима уз омогућавање клаузуле с којом ће “заинтересирани будући мртваци” моћи оставити своја тијела свим онима који би их “повалили након смрти”.

Cecilia Johnsson предсједница младежи Либералне странке Шведске је уочи покретања законске иницијативе изавила сљедеће за штокхолмски дневник Aftonbladet:

Ми смо најмлађе крило либералне странке и наш задатак је да размишљамо један корак даље. Јасно ми је да некрофилија и инцест могу изгледати необично и одвратно, но закони се не смију базирати на одвратности, због тога је младеж либералне странке Шведске одлучила подржати легализацију инцеста и некрофилије прошлог викенда на годишњем засједању.

У изјави за медије након засједања је закључено како ће инцест бити омогућен само између браће и сестара старијих од 15 година који на такво што добровољно пристану, док ће се некрофилија дозволити искључиво ако људи за живота написмено изразе жељу да се њихова тијела након смрти користе за секс.

Johnsson је додала како људи имају потпуно право одлучити што ће бити с њиховим тијелом након смрти, без обзира ради ли се о одлуци остављања тијела медицинским истраживачким установама, медицинским свеучилиштима, музејима или пак људима који уживају у сексуалном опћењу с мртвацима.

Унаточ готово једногласној одлуци младежи Либералне странке, неколицина старијих чланова је оштро критизирала такову иницијативу, а бивши британски либерални парламентарац Царл Б. Хамилтон их је прозвао будалетинама који желе стећи публицитет с контроверзним одлукама умјесто да се ухвате посла и стварних политичких проблема:

Младеж шведске либералне странке се окренула стварању публицитета. Они би морали схватити како ће их људи исмијавати због такове одлуке јер су испали обичне будале. Јесу ли то њихови политички приоритети, њихови горући проблеми које треба рјешавати? Желио бих знати што се налази на стотом мјесту њихове политичке листе – озакоњење секса с нилским коњима?

Итересантно како је захтјева за легализацију некрофилије и инцеста све више, а свако мало се појављују и позиви за спуштања добне границе за секс с ђецом на 10 година на такозваном демократском и развијеном Западу. Kао што смо писали већ небројено пута, психопатија је узела маха у свим порама друштва, карактерне мане се славе док се оспоравају и исмијавају људске врлине и традиционалне вриједности. Узмемо ли у обзир све што се око нас догађа дефинитивно с големом дозом забринутости гледамо у будућност.

Након жестоке јавне расправе и критика које су пљуштале са свих страна свијета, средишњица Либералне странке Шведске се огласила с изјавом у којој стоји како не подржава одлуку њихове младежи те да некрофилија и инцест требају остати законски забрањене.

Ауторска  prava© Matrix World 2011. до данас. Сва права придржана. Строго је забрањено копирање, распачавање, поновно објављивање или измјена било каквог материјала који се налази на блогу  без претходног писаног одобрења добивеног од уредништва  Matrix World.

matrixworldhr

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here