ШЕРБЕЏИЈА УЗВРАЋА ШТУЛИЋУ KОЈИ ГА ЈЕ НАЗВАО МРАЧНИМ ЛАЖОВОМ: Ако он тако каже, онда је то тако!

Поделите:

Откако је упознао Џонија, каже Раде, заволео је његове песме, те је осећао лепо и искрено пријатељство

Ако Џони каже да се нисмо дружили, онда се нисмо дружили – изјавио је Раде Шербеџија (72) за Н1 након што је Бранимир Џони Штулић (65) демантовао његове речи да су били пријатељи.

– И ако каже да ми никада није дао своју песму “Мени се душо од тебе не растаје” за представу “Хрватски славуј” Борислава Вујчића, коју сам режирао у пролеће 1990. у Драмском казалишту Гавелла у Загребу, онда ми никада није дао ту своју песму. И моја представа није почињала с “Мени се душо од тебе не растаје”. Ако каже да нисмо шетали загребачком Илицом, или да није био на рођендану мог сина, онда није био на рођендану мог сина и нисмо никада шетали покислом улицом – испричао је Шербеџија, те наставио:

– И ако каже да ме није никада звао на свој концерт у Дубровник, онда ја нисам никада сео на авион и долетео за његов концерт. И ако каже да нисмо никада, он, Миле Рупчић и ја пили црно вино и певали “Јано мори, Јано мори, Јано душо”, онда нисмо певали песме и црно вино никада скупа пили, ако он тако каже.

Откако је упознао Џонија, каже Раде, заволео је његове песме, те је осећао лепо и искрено пријатељство.

– Жао ми је ако је то било само с моје стране. Ја ћу и даље волети његове песме јер оне се не могу него волети – додао је глумац.

Подсетимо, препирка је започела јер је Шербеџија изјавио да је његова турнеја добила назив по Штулићевој пјесми “Мени се душо од тебе не растаје”, коју је музичар направио само за њега. Рекао је и да су заједно шетали загребачким улицама, те да су били добри пријатељи.

– Тај Раде мрачно лаже. Никад га нисам звао у шетњу по Загребу, нити сам му направио песму, нити смо икада били пријатељи – објаснио је Штулић, бивши фронтмен групе Азра.

 

Espreso

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here