СЕРГЕЈ: Посланици су говнари без мозга!

Поделите:

Сергеј Трифуновић је народне посланике назвао говнарима без мозга!
Таман кад се учинило да нема даље од пишања по гробу председника државе, глумац и ударна песница Саше Јанковића показао је да има још адута, те да простаклуке просто сипа из рукава.

– Говнари. И даље не размишљате за који ку*ац дижете руку. Само видите боје. Масо без мозга и морала – написао је Трифуновић на Твитеру коментаришући скупштинске одлуке.

Прозвани посланици нису крили да су шокирани начином на који активиста Саше Јанковића вређа Скупштину, али и народ који је бирао њен састав.

Посланик СНС Марко Атлагић каже да је сада већ сасвим сигуран да Сергеј има извесних проблема.

Његове су изјаве на граници болести, као да је дрогиран док то говори. Страшно је то што је он Јанковићев активиста, овакве изјаве сигурно имају амин лидера ПСГ – каже Атлагић.

Радикал Немања Шаровић мишљења је да су глумчеве речи на нивоу једног идиота.
– Данас сваки идиот може себи да дозволи да каже било шта, али у покушају да увреди представнике грађана он суштински говори оно што мисли о грађанима Србије. Нормална, срећна и остварена особа никада се не би на овако приземан начин борила за мало медијске пажње – наводи Шаровић.

Социјалиста Дејан Раденковић мишљења је да глумчеве речи више не заслужују никакву пажњу, међутим, посланик СДПС Иван Бауер није крио да је увређен.

– Баш лепо! Хвала му – иронично поручује Бауер.

С друге стране, посланик Покрета за спас Србије Ђорђе Вукадиновић сматра да овакве речи пристају Трифуновићу као уметнику?!

– Сергеј је глумац и уметник, од њега се очекују такве изјаве. Он није ни политичар ни аналитичар да бисте придавали толиког значаја ономе што прича без обзира на то да ли се са тим слажем или не – закључује Вукадиновић.

 

 

Република

Поделите:

1 коментар

  1. Сергеј Трифуновић је народне посланике назвао говнарима без мозга!
    Ма још су гори! Уместо мозга имају г*овна у главама!!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here