Сергеј Трифуновић о Праљку: “Данас је Дан Републике, и стари је попио мало!”, пљуште увреде и претње

Поделите:

Сергеј Трифуновић је, после самоубиства ратног злочинца Слободана Праљка у Хагу, на Инстаграму објавио фотографију на Инстаграму због које је примио мноштво увреда.

“Данас је Дан Републике и стари је попио мало”, пише на фотографији која приказује Слободана Праљка како испија бочицу отрова.

Непосредно после ове објаве Хрвати су почели тешко да вређају глумца. Било је ту и претњи, а портал Индеx.хр пренео је неке од њих (ми их преносимо у изворном облику).

“Kао глумца и као умјетника те цијеним и свака ти част, а за ово се напуши ку*ца !”

“Волим те и цијеним као глумца који не ј*бе никог и ништа, Ал за ово ти је*ен матер клошарску, видимо се у Сплиту”

“Мислија сан да си фаца кад оно јос једна будала….ни незнас ко је човик очито….твој колега 3 факултета итд….информирај се прије него пљујеш по покојнику будало…”

“Сваки твој филм сам погледао и за сваки сам рекао, да нема глумца као тебе. Хвалио сам те где год сам могао, али ово сто си данад објавио, ово је срамота. Надам се да никада висе нећеш ниста снимити…”

“Нагледао сам се у задњу годину-дви ових твојих политицких коментара, приказане сликом,видеом и нисам пуно придавао вазности, јер као глумац,Ђ,и остале изван политичке активности показао као прави умјетник којег треба слиједит како на друственим мрежама тако и изван њих! Али ова слика ти је апсурдан коментар, и не заслужују они који те слиједе да буду дио овога! С постовањем, али заслузени унфоллоw добијаш након овога!”

“Па мој Сергеј, засто ти ово треба ?! Направио си гору глупост од Давора Шукера”

Сергеј је некима одговорио: “Шукер се сликао на Павелићевом гробу. Шта је овде горе? Што не плачем над театралном смрти једног лошег редитеља који је у недостатку талента нашао себе као заповедника у прљавом рату? Ако ништа, бар није испао пичкетина као неки наши генерали који су држали као таоце целу нацију због свог дупета. Дакле, шта је овде спорно?”

“Је*ем матер свим генералима и свим униформама који су правили злочине, без разлике у вери и националности. За оне којима није јасно, још један ред: је*ем вам матер свима. Сви наздравите са Праљком”, написао је још Сергеј.

Додао је: “Моје срце плаче за сваким ко ће ме отпратити због смрти било каквог убице, ма које вере и нације био. Плаче, јер ако се потресате над смрћу убице, онда сте…шта?”

“И сви који славите све генерале и све злочинце овога рата коме год да припадају, сви се напушите ку*ца. Срби, Хрвати, Муслимани. Сви. Без разлике. Kу*ца. И сви којима вам није јасно: напушите се такођер. Kу*ца. Посерем вазда и увек и на све злочинце чији год били”, закључио је Трифуновић.

Сергеј је на крају ипак избрисао спорну фотографију са свог профила.

 

 

Индекс

 

Поделите:

4 Коментари

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here