Сергеј Трифуновић: Оде и Ненад Јездић

Поделите:

Отворен “хејт” Сергеја Трифуновића на Јездићево појављивање на свечаности, многи су почели да доводе у везу са њиховим “ривалством” око главне улоге у серији “Црни Груја”

Српски глумац Ненад Јездић у недељу предвече, на свечаном отварању деонице ауто-пута Обреновац – Љиг код искључења за Уб, дочекао је председника Србије Александра Вучића костимиран као кнез Милош Обреновић.

Од тада се на њега дигла “хајка” на друштвеним мрежама, а у целу причу укључио се и Сергеј Трифуновић.

Он је на свом званичном Твитер налогу поделио најпре текст, без икаквог коментара, под називом “Оде и Ненад Јездић”, а потом је ретвитовао и коментар о Јездићевој изјави за медије.

 

 

творен “хејт” Сергеја Трифуновића на Јездићево појављивање на свечаности, многи су почели да доводе у везу са њиховим “ривалством” око главне улоге у серији “Црни Груја”. Па су почели да спроводе и анкету на тему ко је у овој улози бољи?

Сергеј Трифуновић 2003. године снимио је десет епизода серије “Црни Груја”, а из серије је отишао због ангажмана у неколико филмова.

У улогу Црног Грује је потом “ускочио” фантастични Ненад Јездић, који ће сада, поново бити замењен “оригиналом”.

Интересантно је и то да Трифуновић и Јездић нису имали запаженија заједничка појављивања у филмовима. Једноставно им се путеви нису често преклапали.

Ненад Јездић на следећи начин је прокоментарисао осуде, због тога што је, како каже, радио свој посао.

 

Експрес

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here