Sergej Trifunović: Ode i Nenad Jezdić

Podelite:

Otvoren “hejt” Sergeja Trifunovića na Jezdićevo pojavljivanje na svečanosti, mnogi su počeli da dovode u vezu sa njihovim “rivalstvom” oko glavne uloge u seriji “Crni Gruja”

Srpski glumac Nenad Jezdić u nedelju predveče, na svečanom otvaranju deonice auto-puta Obrenovac – Ljig kod isključenja za Ub, dočekao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića kostimiran kao knez Miloš Obrenović.

Od tada se na njega digla “hajka” na društvenim mrežama, a u celu priču uključio se i Sergej Trifunović.

On je na svom zvaničnom Tviter nalogu podelio najpre tekst, bez ikakvog komentara, pod nazivom “Ode i Nenad Jezdić”, a potom je retvitovao i komentar o Jezdićevoj izjavi za medije.

 

 

tvoren “hejt” Sergeja Trifunovića na Jezdićevo pojavljivanje na svečanosti, mnogi su počeli da dovode u vezu sa njihovim “rivalstvom” oko glavne uloge u seriji “Crni Gruja”. Pa su počeli da sprovode i anketu na temu ko je u ovoj ulozi bolji?

Sergej Trifunović 2003. godine snimio je deset epizoda serije “Crni Gruja”, a iz serije je otišao zbog angažmana u nekoliko filmova.

U ulogu Crnog Gruje je potom “uskočio” fantastični Nenad Jezdić, koji će sada, ponovo biti zamenjen “originalom”.

Interesantno je i to da Trifunović i Jezdić nisu imali zapaženija zajednička pojavljivanja u filmovima. Jednostavno im se putevi nisu često preklapali.

Nenad Jezdić na sledeći način je prokomentarisao osude, zbog toga što je, kako kaže, radio svoj posao.

 

Ekspres

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here