Сергеј Трифуновић: Српски ватерполисти су криви

Поделите:

Таман када смо помислили да смо видели и чули све од Ђиласовог пулена, Сергеја Трифуновића, он поново прелази границу. Овај пут су му на мети ни мање ни више него српски ватерполисти.

Чувени Ђиласовац је овог пута прешао игрицу. Поучен лошим примером свога “вође”, лидера Савеза за Србију, решио је да покаже да дефинитивно руши све могуће границе, али финог и културног понашања, па је ударио на српско благо, а то су наши спортисти.

На свом Твитер налогу је решио да прокоментарише, на себи својствен начин, немили догађај који се јуче догодио на сплитској риви и који је изазвао бурне реакције, српске, а и хрватске јавности.

Сергеј Трифуновић, доскора глумац, а од недавно “вајни” политичар и лидер Покрета слободних грађана је на свом Твитеру објавио следеће:

“Оно што ја знам о Сплиту је да тај град има пуно дивних, часних и правдољубивих људи, које је срамота што су неки њихови суграђани напали ватерполисте Црвене Звезде. Ако су уопште суграђани. Јер, знају фетиви Сплићани, шта је Влај…”, написао је глумац.

.

Изузетно је битно обратити пажњу на последњу поруку, у којој поставља питање на један коментар.

“Слободно реци да су ватерполисти Црвене Звезде криви, то ти и јесте циљ”, гласи коментар.

“А нису?”, пише Сергеј Трифуновић.

Слободно процените на чијој је страни пулен лидера Савеза за Србију, и да ли се тако заступају интереси Србије. И да ли приличи једном Србину, глумцу и у крајњем случају “политичару” да изнесе овакав став о српским спортистима.

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here