Сергеј велича Ђинђићевог убицу!

Поделите:

Морбидно!

Глумац велича Ђинђићевог убицу! Сергеј Трифуновић је својим писањем поново узбуркао друштвене мреже, а овога пута је на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер величао Звездана Јовановића, убицу премијера Зорана Ђинђића.

Веровали или не, глумац је током трајања финалног кошаркашког меча између Србије и Словеније алудирао на убиство председника Владе Зорана Ђинђића, кога је 12. марта 2003. године из снајпера у срце погодио Јовановић.

– Једино Звездан Јовановић може да заустави Драгића – написао је Трифуновић на друштвеној мрежи Твитер, а његови бројни пратиоци су одмах осудили такво писање.

На ову срамну објаву реаговала је Бојана Маљевић, колегиница познатог глумца, која му је скренула пажњу да је то што је написао у најмању руку одвратно.

– Уопште није смешно. Молим те, обриши овај твит. За твоје добро и за свачије добро! – поручила му је Маљевићева.

Трифуновић је савет колегинице прихватио и убрзо је обрисао сраман твит.

Додуше, познато је да се глумац дружио са Милорадом Улемеком Легијом, човеком који је у договору са Душаном Спасојевићем и Милетом Луковићем, вођама земунског клана, организовао атентат на премијера Зорана Ђинђића.

О дружењу Трифуновића и Легије говорио је и Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а и близак сарадник Зорана Ђинђића.

– Они (потписници „Апела 100“) праве митинге на којима говоре Легијини ортаци са Цециног рођендана који се завршио тако што је Сергеј Трифуновић добио батине на рођендану, па је неко позвао полицију. Онда је неко требало да ухапси Легију, па је он ухапшен, одведен у затвор, па сам ја морао да идем у затвор и доказујем да није испоручен Хагу – казао је Јовановић у априлу ове године гостујући на Н1.

Иначе, ово није први пут да глумац шокира јавност својим ставовима које објављује на друштвеним мрежама. Трифуновић је недавно објавио расистички твит о Ромима, написавши „Цигањски приручник: Укради сам”.

Национални савет ромске националне мањине реаговао је на ову срамотну изјаву и затражио изјашњење и извињење од Трифуновића, али он се није огласио.

Пишање по гробовима!

Подсетимо, Трифуновић је брутално напао председника Србије Александра Вучића. „О ком, бре, ти БДП-у причаш? О ком привредном расту и којој борби против криминала? Пишаћу на ваше гробове”, написао је Трифуновић на Твитеру, недвосмислено алудирајући на председника Вучића.

 

 

Ало

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here