Сергеја разочарао Томпсон у бусу хрватских фудбалера

Поделите:

Глумац Сергеј Трифуновић је истакао да му је драго што је Хрватска играла у финалу Мундијала, али и да има проблем са дешавањима у Загребу.

 

 

У хрватској престоници се окупило више десетина хиљада навијача на дочеку хрватских фудбалера, а међу њима, чак и међу фудбалерима у аутобусу, нашао се Марко Перковић Томпсон.

“Не је*е мене успех хрватске репке. Не. Драго ми је и свака част. Величанствена игра, крунисана заслуженим финалом. И навијао сам за Хрватску до полуфинала, радовао се радости свих мојих пријатеља. Томпсон у бусу. То ме је*е. Kапиши?“, написао је Трифуновић.

Музичар који је направио каријеру на слављењу усташког покрета и глорификовању злочина над српским народом је завршио и на фотографији са звездом хрватског тима Иваном Ракитићем.

“Стиго је краљ! Један једини!“, написао је Ракитић.

 

b92

Поделите:

7 Коментари

 1. Pa jeste, on je njima kralj. I to nisu krili ni pre tako da oni koji su govorili da navijaju za Hrvatsku, a zovu sebe Srbima, nemaju nikakav alibi za tu svinjariju i prave su hulje!
  Ova reč uopšte nije prejaka jer hrvatska reprezentacija nastupa sa jasnim ustaškim znamenjem i koreografijom. Sav marketing je ustaški i ko navija za njih i sam je ustaša.

 2. Сергеј, можда можеш да раздвојиш Игора Мандића или Твртка Јаковину од Томпсона, али “хрватску ногометну репку” не можеш, ако навијаш за њих мораш и за њега, и обрнуто (тако ти је то).

 3. cetnici vole ustase,suradjivali su 43g.sa njima protiv Tita,a i 93g.u BiH su suradjivali sa ustasama,protiv A.R.BiH ne bili BiH podijelili izmedju Srbije i Hrvatske,ali kita.

 4. Senade, kakve lazi siris. Cetnici su se borili i protiv Tita i ustasa. Srbi su bili vecina pre II Svjetskog Rata, dok Hitler nije dao Bosnu ustasama, koji su nas smanjili. pobili , do manjine, koja samo danas.

  • kako vi cetnici niste uspjeli od Musolinija i Italijanskih fasista to isposlovat da vama dadnu Bosnu,ja sirim “lazi “postoje slike cetnika,ustasa i svaba nastale u hotelu Bosna u Banja luci iz 43g.

   • Сенаде, и партизани су провели цео септембар 1943. код Немаца у Загребу, договарајући са њима, усташама и Италијанима, како да на Неретви униште четнике. Били су: Ђилас, Коча Поповић и Владимир Велебит.

    Не можеш о рату судити црно-бело: свако са сваким склапа неке споразуме, а сутра их крши.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here