СЕРГЕЈУ Твитер укида налог?! због БРУТАЛНИХ увреда и ГОВОРА МРЖЊЕ

Поделите:

Друштвена мрежа Твитер највероватније ће ових дана обрисати налог глумца и лидера ПСГ Сергеја Трифуновића, и то због увреда, претњи и говора мржње које скоро свакодневно објављује на овој мрежи.

Према нашим провереним сазнањима, бројни корисници Твитера пријавили су Трифуновића згрожени скандалозним вербалним испадима шефа ПСГ. Неки од њих превели су на енглески најстрашније Сергејеве твитове и послали их администраторима, а нарочито оне у којима, кршећи сва правила Твитера брутално вређа председника Србије.

“Ти си пи*кица, не да изадеш са мном на ТВ дуел, ти си пи*кица да удеш на врата телевизије. Нема од тебе ни мојега, Вучићу” написао је Трифуновић 5. новембра после гостовања председника Александра Вучића у емисији ,,Упитник” на РТС, што је била порука због које су администратори Твитера покренули истрагу.

Реагујући од бројним пријавама твитераша, администратори Твитера су одлучили да је лидер ПСГ објављивањем силних напада, претњи и увреда прекршио правила ове мреже.

“Хвала још једном што сте нас обавестили. Истрагом смо утврдили да је овај налог прекршио правила Твитера”, стоји у одговору Твитерових администратора и наводи се да ће непримерени садржај бити обрисан.

Аналитичар Дејан Вук Станковић сматра да Трифуновић псовкама и вулгарностима покушава да изгради препознатљив имиџ.

– Трифуновић показује знаке нервозе. У политичком животу истрајност и стрпљење јесу кључ успеха, а он показује да их нема, па самим тим ни талента за политичара – закључује Станковић.

Подсећамо, Трифуновић већ дуже време брутално вређа неистомишљенике на овој мрежи, а на мети су често биле и даме из јавног живота Србије.

 

курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here