Шешељ Бошку Обрадовићу: “ЗНАМ ШТА СИ РАДИО У АМЕРИЧКОЈ АМБАСАДИ!”

Поделите:

Представници дела српске опозиције, међу којима су били Драган Ђилас и Вук Јеремић, састали су се јуче у Београду са замеником помоћника државног секретара САД Метју Палмером, иза затворених врата.

Према писању медија, на састанку се појавио и Бошко Обрадовић у пратњи лидера ДС Зорана Лутовца и лидера Народне странке Вука Јеремића.

Председник СРС Војислав Шешељ није изненађен тиме да СзС иде на ноге америчком дипломати.

За мене то није неочекивано. Отишли су код својих газда да поднесу извештаје о досадашњем деловању и да приме нове налоге. Ја сам од самог почетка знао да су они страна агентура, америчка и британска и да испуњавају стране налоге. Они су толико жељни власти, моћи, утицаја и богатства, да су спремни да служе непријатељима свог народа да би то постигли – изјавио је Шешељ.

Лидер радикала рекао је да се Американцима не смеју прећутати сви негативни аспекти њихове политике на Балкану, а на питање како то да њега нису позвали на састанак, већ само један део опозиције, Шешељ одговара:

– А, како мене да зову? Шта би мени рекли, а знају унапред шта бих ја њима рекао – изјавио је председник СРС, те изјавио да Палмеру, као заменику помоћника државног секретара не би ишао на ноге, чак и да жели састанак са њим.

Вођа СРС одговара да је он први прозрео Бошка Обрадовића, који је прво покушао да приволи СРС на коалицију, а онда почео да говори против Шешеља.

– Јесам ли га ја одмах препознао чим сам га упознао? Одмах сам знао ко је и шта је! Он никад није био патриота, а јесте десничар, али десничар најгоре врсте – љотићевац! Немачки војници нису стигли ни да се наспавају у Београду 1941. године, а Љотић се већ ставио у службу Хитлеру против свог народа. Бошко Обрадовић је следбеник политике Димитрија Љотића – изјавио је председник СРС.

Руси лансирали ракету судњег дана. Њено име је тајна, а главни циљ је одбрана Москве од америчких ракета.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here