ШЕШЕЉ: Чеда и Михајловић поделили паре од киднаповања сина Лепе Брене

Поделите:

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ оптужио је јуче бившег министра полиције Душана Михајловића и председника ЛДП-а Чедомира Јовановића да су наредили убиство вођа земунског клана Душана Спасојевића Шиптара и Милета Луковића Kума, јер су превише знали о њиховом шуровању с криминалцима.

Шешељ, наиме, тврди да је генерал полиције Родољуб Миловић лично убио Шиптара.

“Михајловић и Јовановић су наредили ликвидацију Шиптара и Kума како се не би откриле њихове криминалне везе са “земунцима”. Хтели су да сакрију како су са њима учествовали, делили паре од трговине дрогом, а између осталог и новац од киднаповања сина Лепе Брене”, каже за “Ало!” Војислав Шешељ.

Вођа СРС-а тврди да је наредба за ликвидацију “земунаца” који су, како наводи, претходно ухапшени стигла од тадашњих политичара. Он додаје да су Шиптар и Kум су ухваћени живи, а онда мучени, премлаћени и саслушавани у станици полиције у Улици 29. новембра и наводи да је Родољуб Миловић, звани генерал Папаја, касније је лично убио Шиптара.

Такође, Шешељ оптужује Чеду Јовановића да је наредио да се кућа “земунаца” у Шилеровој сруши да се не би нашао ни један једини траг боравка тадашњих политичара тамо.

Kурир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here