Шешељ напао Бошка у Вучићевом таблоиду!

Поделите:

– Од љотићевца Бошка Обрадовића мене ништа не изненађује, спреман је на све, па и на лажирање сопствене отмице! Љотићевци су били највећи нељуди у нашој историји. Љотићевци су заједно са нацистима стрељали грађане Крагујевца и међу њима и ђаке крагујевачке гимназије. Љотићевцима који су учествовали у стрељању командовао је капетан Марисав Петровић – каже Шешељ за Ало.рс.
На питање шта би Бошко Обрадовић постигао када би инсценирао своју отмицу, лидер радикала одговара:

– Не знам ја шта му је на уму, али што се мене тиче, могао би да инсценира и своју пут у космос, баш ме брига за њега – каже Шешељ.

За сада у јавност није стигла реакција Бошка Обрадовића на ове оптужбе Шешеља, којим га оптужује први човек радикала да је посредно крив и за нацистичке злочине над Србима у Крагујевцу, током немачке окупације Србије, 1941. године.

 

Ало

Поделите:

3 Коментари

  1. Performans. Cacanski seljacina Bosko se kao raspravlja sa ubacenim Hrvatskim agentom i Ustasom Seseljom cija je jedina uloga da izblati i obruka Srpski narod. Srbi ne pripadaju tom sloju ljudi kao sto su njih dvojica, oni vise prilice Hrvatskoj politickoj sceni nego Srpskoj. Patriotizam je biti pristojan i pametan i ne izgobiti i olako predati ono sto su nasi preci mukom stekli. A Seselj je uz Milosevica glavni krivac i izdajnik zbog kojih smo izgubile sve one krajeve za koje su nasi preci krvarili.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here