Šešelj: Nataša, ti si poznata je*ačica!

SRBIJA SKUPSTINA KONSTITUISANJE
Podelite:

Šešelj i Mićićeva nastavljaju sa prepucavanjem!

Nakon što je na sednici Skupštine Srbije lider radikala Vojislav Šešelj bez ustezanja dobacivao poslanici LDP-a Natašu Mićić govoreći joj, između ostalog, da je „stolovača”, ona mu je poručila da on očigledno „nije zaboravio da ga je kao predsednica parlamenta u Đinđićevo vreme kažnjavala”. Šešelj joj, naravno, nije ostao dužan, pa je do detalja za naš list objasnio sve o nadimku koji joj je nadenuo.

– Šešeljevo ponašanje je dokaz da on i njemu slični nisu zaboravili kazne koje sam im izricala dok sam bila predsednica parlamenta u Đinđićevo vreme. Danas sam još uverenija da je to bilo ne samo ispravno već i neophodno – rekla je Nataša Mićić za jedan dnevni list

Vojislav Šešelj na to kaže da on u Skupštini nije vređao Mićićevu niti pravio skandale, već je samo izneo istinu koju svi znaju.

– Ona jeste „stolovača“, i to svi znaju, rekao sam istinu. Nisam ja napravio skandal kada sam to rekao, nego je to njen skandal. Nataša Mićić je bila sudija u Užicu. Zaposleni u sudu su je zatekli u kabinetu predsednika suda na stolu kako je je*e presdednik suda. Noge su joj bile uperene ka plafonu. Tada su je svi prozvali „stolovača“. Zbog tog skandala je morala da napusti sud i da ode u advokate. To su sve činjenice. Ja to odavno znam i već sam pričao, pre nekih 15 godina ona me je tužila zbog toga – kaže Šešelj.

Podsećanja radi, u Skupštini je tog dana bilo burno i poslanica LDP-a Nataša Mićić je nakon dobacivanja lidera radikala Vojislava Šešelja zatražila od predsedavajućeg Veroljuba Arsića da joj omogući da postavi pitanje.

– Molim vas, gospodine predsedavajući, da radite svoj posao i da gospodina Vojislava Šešelja sprečite… Je l’ ovo slobodna zemlja, je l’ mogu ovde da se postavljaju pitanja normalno? Molim vas da radite svoj posao i da obratite pažnju na to šta se dešava u sali – rekla je Mićićeva.

Arsić je poslanici Mićić poručio da „radi svoj posao i postavi pitanje”.

– Ali pogledajte. Ne mogu da govorim jer on sve vreme govori dok ja pričam. I još me vređa – rekla je Nataša Mićić.

Ovim povodom oglasila se i Liberalno-demokratska partija, ocenjujući da je istup lidera radikala skandalozan.

 

Alo

Podelite:

7 Komentari

 1. Seks na radnom mestu jeste disciplinski prekršaj ali nije zločin i kriminal, a “poza” (dignute noge na stolu ili “od zadi”) to je već lična stvar!

 2. Seselju, uz svu svoju recitost i inteligenciju, ne mozes ti naci reci koje bi mogle da uvrede ovakve. Micicki nikad necemo ni zaboraviti NI OPROSTITI ono sto je sa bratijom (Jesic, Pajtic . . .) nakon Sorosove skole u Budimpesti primenila u unistavanju Srbije, kad Veliki Brat padne . . . . odgovaraceta za sve zlicine izdaje i kriminal.
  Inace, samo se ovakve medju zenama i bave politikom.

 3. Sustina je u tome da i ono sto bi trebalo biti p a rla m e n t o m- a nije!, no je krcmetina-, za sve nj i h je ona soba i onaj radni STO onoga sydije sto je ovoj u toj sobi i na tom stolu digao noge ka plafonu kako bi joj mogao zacepiti RUPU- eto, velikim slovima!, kako bi se shvatilo da je, za sve njih, parlament upravo TO.

 4. Šešelj je totalno prolupao!
  Zar je Srbiji i srbskom narodu u ovom trenutku važno, od istorijskog
  značaja, ko je ovakav ili onakav u krevetu, na patosu, stolu, fotelji…?
  Nego, Šešelju, pokaži da si muško, pa zagrizi teme koje se odnose na:
  – prisilno nametanje uvoza, trgovine i proizvodnje GMO;
  – vakcinacija dece NATO vakcinama;
  – nametanje LGBT ideologije kroz školstvo – osnovcima i srednjoškolcima;
  – zaprašivanje Srbije iz vazduha /neobeleženim NATO avionima/ kojekakvim
  otrovnim hemijskim suspstancama/jedinjenjima.
  Pokojni Ostojić je to pokrenuo na jednom skupštinskom odboru, a Ti ga nisi
  podržao ?!
  Zašto???
  Nisi ni Ti mnogo bolji od te, dotične… i ti se počeo da se baviš
  političkom je*ačinom, s tom razlikom što ti zajebavaš glasačko telo
  takvim temama.
  Ako imaš k***c, istupi muški, pa zapodeni gore navedene teme u
  Skupštini; izađi na ulice sa svojim pristalicama i, svakom prilikom
  podrži one koji se protestima, na ulici, bore protiv gore navedenih
  pošasti.
  Ne, Ti ćutiš kao i svaka PolitIČKA ?!
  Kakva je razlika između Tebe i dotične…???
  Ona je uvek u pasisivi – biva je**na,
  a Ti uvek u aktivi – JE**Š tvoje glasače u glavu!!!

  Dragan Slavnić

  • Ali nema vise ni njegovih glasaca, pa nema koga ni da j.be; ostala mu samo Radeta- na “izborima” imace jedan glas, svoj; i ova spodoba glasace za drugog- zna ona…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here