ШЕШЕЉ ОТКРИО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ О 5. ОКТОБРУ: Милошевића су издали генерали! Узели милионе да га сруше! Само један ГЕНЕРАЛ НИЈЕ ИЗДАО!

Поделите:

О томе ми је причао Симатовић, који је једном приликом у Шевенингену упозорио полицијског генерала Властимира Ђорђевића: „Немој да ја овде причам колико си ти пара добио 2000“, тврди Шешељ

Лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ тврди да су некадашњег председника Србије и Југославије Слободана Милошевића 5. октобра 2000, односно непосредно пред пад с власти, издали готово сви полицијски генерали, који су од странаца заузврат добили милионе долара!

Jovica Stanišić, Frenki Simatović i Vlastimir ĐorđevićЈовица Станишић, Френки Симатовић и Властимир Ђорђевић

Како каже, детаљно о свему томе је својевремено чуо у Хагу, и то од бивших челника Државне безбедности (ДБ) Јовице Станишића и Франка Симатовића.

– Петог октобра је победила америчка обавештајна служба. Она је победила. И она је инструментализовала мафију, поткупила полицијске генерале… Имам сва непосредна сазнања о томе, преда мном су то причали Јовица Станишић и Симатовић. Франко је једном приликом у Хагу упозорио полицијског генерала Властимира Ђорђевића: „Немој да ја овде причам колико си ти пара добио за 5. октобар“ – открио је Шешељ на ТВ Хепи, што је потврдио јуче и за Курир, те додао:

– Сви полицијски генерали, осим Горана Радосављевића Гурија, били су поткупљени октобра 2000. Добили су милионске суме.

Goran Radosavljević GuriГоран Радосављевић Гури

Такође, Шешељ подсећа да су од странаца новац добијали и ондашњи опозициони политичари, подсећајући да је Велимир Илић о томе и јавно говорио на телевизији. Новац се наводно узимао у Будимпешти, и то без потписа.

Slobodan MiloševićСлободан Милошевић

А да је, поред осталих, и врх полиције 5. октобра 2000. учествовао у рушењу Милошевића недавно је Куриру казала и Мира Марковић:

– Та одмазда је изведена уз помоћ опозиционих партија које је корпоративни глобализам финансирао, уз помоћ невладиних организација које је финансирао такође и уз помоћ једног броја избеглица с оне стране Дрине којима је Милошевић спасао животе и дао им кров над главом. И да, замало да заборавим, и уз помоћ најближих сарадника у војсци, полицији, влади и партији.

Одбио Американце

НИСАМ ЈА КАЛИГУЛА

Шешељ каже да је деведесетих, пре свих у Србији, могао да ради за Американце, али да то није желео.

– Не могу да радим против свог народа. Да дођем на власт и да служим онима који су непријатељ мог народа?! Па нисам ја Калигула – навео је лидер СРС.

Курир

Поделите:

2 Коментари

  1. ako je policijski vrh takav da ga je moguce potkupiti da dopusti puc, onda je opet kriva samo drzava koja ima takav policijski vrh.Po principu materijalne koristi su oni bili i za Milosevica i protiv njega.Logicki je nemoguce spolja razbiti drzavu.Drzava uvek propada iznutra, a spolja se moze promeniti samo brzina i pravac rusenja.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here