ШЕШЕЉ СЕ ОГЛАСИО ИЗ „ПАРОВА”: Министар културе је главни порнограф у Влади Србије

Поделите:

“Било би добро када би политичари ушли у ријалити, јер би се тада показао њихов прави карактер”, тврди Воја.

У емисији „Тајне Парова“, као специјални гост у вилу је ушао истакнути политичар Војислав Шешељ.

Шешељ се показао као неко ко се одлично сналази у свакој врсти програма, па је тако, његов боравак у ријалитију „Парови“ забележен високим рејтингом, после чега је направљен договор са продукцијом Хепи телевизије да постане део ријалитија, који се емитује седму сезону.

Током гостовања у емисији, политичар се осврнуо и на актуелну тему, па је изнео своје најискреније мишљење о ријалити форматима:

„Овде је атмосфера много здравија него у скупштини.Ово су све млади и неискварени људи“.
Шешељ је прозвао и једног министра:

„Министар културе је главни порнограф у Влади и ја сам рекао да је сигурно гора ситуација тамо него у ријалити програмима“, па је додао:

„Било би добро када би политичари ушли у ријалити, јер би се тада показао њихов прави карактер. Мене ова атмосфера овде подсећа на моје младачлачке дане и овде је изванредно“, закључио је политичар.

Иначе, министар културе Владан Вукасовљевић је ових дана дошао под удар таблоидних медија јер је јавно тражио да се забране или да се за гледање плаћају ријалити који се емитију на телевизијама са националном френквенцијом као што су ТВ Пинк и ТВ Хепи. Међутим, уместо да буде подржан од стране Владе Србије, г. Вукосављевић је доживео да у свом сукобу са власником ТВ Пинка, Жељком Митровићем, буде јавно прозиван и осуђиван од стране премијера Србије Ане Брнабић и министра полиције, Небојше Стефановића.

АЛО

Поделите:

3 Коментари

 1. Ministar je u pravu. Seselju, srami se. Srami se! Koliko da god podrzavam tvoj nacionalni program, ti si zaista djubre od coveka po mnogim pitanjima.
  Usput, mogao si posle, na brzinu zavrsenog skolovanja, da procitas i neku knjigu koja bi oplemenila tvoju ljudskost i kultivisanost.

 2. ljudi svašta rade za novac ali da se po ceo dan svađaju i nadvikuju???????
  malo je preplaćeno to??
  možda Mitroviću nije jer je za njega milionče, dva sića..
  kolko za cigare i whiskey ali običnim ljudima koji nikad u životu neće videti što Mitrović vidi za mesec dana mali bljutavo sve to deluje..
  oporo,ljigavo,sluzavo..
  kao puža golaća živog da staviš na vatru i gledaš kako polako nestaje u jezicima jare……
  ko može da uživa u tome?
  momentalno mi želudac krene u usta a prst kreće ka magičnom crvenom dugmetu na daljinskom upravljaču.
  realizam nije umetnost..
  umetnost je iznad realnosti uvek bila i uvek će biti.
  bolje da umesto **Parova** i **Farme** repriziraju **Đurine kućne čarolije**..
  manja će biti gledanost Pinka i Happy-a ali više će narod razumevati glupost oko sebe..
  nije sve u megalomaniji gledanosti..

 3. Шешељ је много учинио у Хагу пред пресудитељима Србима, али је ставши на страну Жељка Митровића против српског министра културе, грдно погрешио и обрукао се. Такви гафови никад више неће вратити Шешеља међу велике српске националне заслужнике.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here