Шешељ стављен на списак светских терориста

Поделите:

За овај инцидент сазнао је када је требало да купи кућу у Хртковцима

Лидер радикала Војислав Шешељ стављен је на списак терориста, и самим тим не може да отвори девизни рачун у било којој банци у Србији. За овај инцидент сазнао је када је требало да купи кућу у Хртковцима.

– Мене је Влада Србије ставила на свој списак терориста, на основу Закона о спречавању прања новца и финансирања тероризма. То нисам ни знао док нисам покушао да купим кућу у Хртковцима. Отишао сам у Комерцијалну банку, отворио рачун, и после два сата ме усплахирена службеница банке зове, да су се изгаламили на њу из дирекције и да мора под хитно да угаси мој рачун – рекао је Шешељ.

Међутим, како каже, одбио је да оде у банку.

– Преклињала ме је да дођем, да потпишем сагласност да ми се затвори рачун. Ја нисам хтео да одем. Имам картицу од тог рачуна, али ми не вреди ништа јер не могу да га користим. Влада је то урадила у тајности, нико ме није службено обавестио о томе – рекао је Шешељ за „Еспресо“, и додао да није предвиђено да се неко може жалити на овакву одлуку.

еспресо

Поделите:

3 Коментари

  1. kakva Komercijalna banka……
    neka lepo otide u expozituru Exim banke,otvorice mu devizni racun za minut i jos ce ga ponuditi kaficom i ratlukom od ruzinog cveta…..
    toliki pravnik,politicar vrhunsko ranga a ne zna gde treba drzati novac??????
    svasta

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here