Шешељ: Утоку је план за убиство Вучића

Поделите:

Прича како никад није видео такво насиље
Демонстранти предвођени Бошком Обрадовићем улетели су у кордон жандармерије на углу Kнеза Милоша и Српских владара. Један од лидера Народне странке Вук Јеремић изјавио је да се неће разићи све док им се не обрати председник Србије Александар Вучић.

У протестима који трају од 12х када се Александар Вучић обраћао народу, дошло је чак и до пребијања Обрадовића, а све улице су блокиране, као и зграда Председништва.

 

За то време, лидер радикала, Војислав Шешељ гостовао је у енисији на Пинку рекавши како је у току план за убиство председника Републике.

Прича како никад није видео такво насиље

Еспресо

Поделите:

3 Коментари

  1. Кога више занима шта тандрче ова крнтија од 0,15 тона!?
    Може бити интересантан једино као Вучићева дворска луда. Али тамо је се, богами, тешко пробити јер је конкуренција страобална. Нећу никога да иментујем, јербо сви су веома добро познати с обзиром да се 24 сата не скидају са Пинка, РТС-а, Хепи итд.

  2. da, atentatori, podrska Hrvata i Albanaca…, neverovatno da od devedesetih nisu smislili nista novo, nije ni cudo sto ce i da odu kao onaj iz devedesetih.Ponavljanje je dete gluposti, da malo izvrnem poznatu izreku.Nazalost, doci ce bukvalno isti koji su dosli posle petog oktobra plus Bole, ali njega ce se kurtalisati lakse od Kostunice!

  3. Ih velika steta. Jadna je Srbija u kojoj su u vladi Dacic i Vulin a predsednik Vucic. Ko ih se resi ucinice uslugu Srbiji. Najgore je sto je u opoziciji uvaceno Bosnjacko kukavicje jaje Pozderac Vuk cija je namera napad na Republiku Srpsku.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here