Šešelj: Utoku je plan za ubistvo Vučića

Podelite:

Priča kako nikad nije video takvo nasilje
Demonstranti predvođeni Boškom Obradovićem uleteli su u kordon žandarmerije na uglu Kneza Miloša i Srpskih vladara. Jedan od lidera Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da se neće razići sve dok im se ne obrati predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U protestima koji traju od 12h kada se Aleksandar Vučić obraćao narodu, došlo je čak i do prebijanja Obradovića, a sve ulice su blokirane, kao i zgrada Predsedništva.

 

Za to vreme, lider radikala, Vojislav Šešelj gostovao je u enisiji na Pinku rekavši kako je u toku plan za ubistvo predsednika Republike.

Priča kako nikad nije video takvo nasilje

Espreso

Podelite:

3 Komentari

  1. Koga više zanima šta tandrče ova krntija od 0,15 tona!?
    Može biti interesantan jedino kao Vučićeva dvorska luda. Ali tamo je se, bogami, teško probiti jer je konkurencija straobalna. Neću nikoga da imentujem, jerbo svi su veoma dobro poznati s obzirom da se 24 sata ne skidaju sa Pinka, RTS-a, Hepi itd.

  2. da, atentatori, podrska Hrvata i Albanaca…, neverovatno da od devedesetih nisu smislili nista novo, nije ni cudo sto ce i da odu kao onaj iz devedesetih.Ponavljanje je dete gluposti, da malo izvrnem poznatu izreku.Nazalost, doci ce bukvalno isti koji su dosli posle petog oktobra plus Bole, ali njega ce se kurtalisati lakse od Kostunice!

  3. Ih velika steta. Jadna je Srbija u kojoj su u vladi Dacic i Vulin a predsednik Vucic. Ko ih se resi ucinice uslugu Srbiji. Najgore je sto je u opoziciji uvaceno Bosnjacko kukavicje jaje Pozderac Vuk cija je namera napad na Republiku Srpsku.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here