Шешељ жестоко оплео по Тадићу: “Јеб*ћу ти мајку издајничку! Гепековаћу те и висићеш…

Поделите:

Председник СРС Војислав Шешељ и председник СДС Борис Тадић у отвореном су сукобу због исказа који је Борис Тадић дао полицији и СБПОK због убиства гардиста Дражена Миловановића и Драгана Јаковљевића на Топчидеру.

Лидер радикала је изјавио да је у интересу јавности да сазна истину о трагедији на Топчидеру, а Шешељева изјава била је повод да га Тадић, уз огроман лапсус, испрозива на “Твитеру

 

 

– Шешељ ми хулигански прети у Српском телеграфу да се “спрема лично да ме саслушава”. Баш бих волео да тај осуђени злочинац против човечности покуша лично да ме саслуша, како бих могао лично и да му одговорим.

Термин “злочинац против човечности” не постоји у српском језику, али Тадићу ово није први лапсус. Бивши председник се очигледно не сналази са правним терминима, јер док је био на власти, Тадић је изјављивао да “свако треба да оде у Хаг да би доказао своју невиност”, показујући тако да нема појма о начелу претпоставке невиности.

– Шта има он мени лично да одговара!? То је једна гњида најобичнија којој ћу ја је*ати мајку издајничку! Због изручивања Kараџића, Младића, Жупљанина и Хаџића тај издајник треба да буде у затвору. Одговараће он кад-тад, јер тај злочин не застарева, па му не бих био у кожи – каже Шешељ.

Лидер радикала истиче да Тадић мора да се нађе пред лицем правде јер је „одговоран за прикривање свега оног што зна у случају убијених гардиста 2004. године.

– Штитио је мафијаше који су склањали дрогу у војном објекту Kараш и за то треба да одговара. Сада му наводно смета што се о томе пише, али јавност мора да зна истину – истиче Шешељ.

У изјави за Информер Шешељ је навео да једва чека сусрет са Тадићем.

– Тадића ћу прво стрпати у гепек, а затим га одвести на једно изузетно место. Ланцима ћу му ноге причврстити за под, док ћу му руке везати за плафон. Висиће, јер је намерно прикривао нарко-дилере, убице двојице гардиста Дражена Јаковљевића и Драгана Миловановића. Особе које су одговорне за њихово убиство сакривале су дрогу у подземном склоништу “Kараш” – каже председник СРС.

 

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here