Сигал: Black Lives Matter личи на терористичку групу која би да свргне владу САД и уништи земљу

Поделите:

ОВО што чини покрет Black Lives Matter има више заједничког са плановима терориста који желе свргнути америчку владу него са борбом за бољи живот црнаца, оценио је познти амерички глумац Стевен Сигал

Откако је добио и држављанство Русије, он је и специјални изасланик Министарства иностраних послова РФ за руско-америчке хуманитарне односе.

Осврћући се на рушење историјских споменика широм САД, рекао је:

„Ако су сви ти људи били толико важни да су им подизани споменици, онда је њихово значење заиста монументално. Тешко да постоји било каква логика или значење у уништавању споменика: не треба покушавати променити историју и не чини ми се да таква осећања делимо „ми, народ“ (прве речи америчког Устава) у целини“.

Нагласио је да Black Lives Matter жели да уништи споменике који су наводно повезани са ропством, али да „у многим случајевима то једноставно није тачно“:

„По мом мишљењу, тај покрет нема много везе са животом црнаца. Пре ће бити да има везе са политичким плановима терориста који су створили терористичке групе попут Black Lives Matter да свргну америчку владу и униште земљу“.

Сигал је нагласио да званични Вашингтон, ако на председничким изборима победи демократски кандидат Џо Бајден, неће имати „никаква хумана осећања према грађанима Русије“.

По његовим речима, америчке демократе „Русе у целини сматрају својим непријатељима“.

Ово је рекао поводом питања да ли избори у Сједињеним Државама могу утицати да – из хуманитарних разлога због епидемије коронавируса – дође до ослобађања из америчких затвора држављана Русије.

Доналд Трамп је већ оценио да покрет Black Lives Matter штети Афроамериканцима.

Такође је критиковао демократе, уз тврдњу да је живот у градовима, којима управљају, опаснији него у најсиромашнијим земљама света.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here