Симић: Бернар Анри Леви – манипулатор и филозоф профитер

Поделите:

Француски филозоф Бернар Анри Леви један је од највећих манипулатора и фолираната данашњице којег проглашавају најутицајнијим и најангажованијим интелектуалцем једино у Сарајеву, Приштини и гдје год треба говорити против Срба, изјавио је Срни савјетник српског члана Предсједништва БиХ Перо Симић.

– Тако су ових дана Телевизија Н1 и Амир Зукић у емисији Пресинг угостили овог богаташа који за добре паре мијења мишљења и ставове по жељи оних који га добро плате или га промовишу – истакао је Симић.

Он је нагласио да су „Левијеве небулозне увреде на рачун српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика у интервју за Н1 својствене само онима код којих су установљени симптоми поодмакле шизопараноје“.

– С обзиром на то да Република Српска није изразила спремност да преко посредника да неколико стотина хиљада евра Левију за његову представу „Luking for Jurop“, која би се приказала у Бањалуци, јер има прече обавезе, изложени смо његовим скандалозним увредама које је изрекао на Н1 – истакао је Симић.

Он је рекао да о „халуцинацијама овог француског фолиранта, филозофа профитера, којег је подржавао Бернар Кушнер, најбоље говори обмана грађана БиХ коју је исказао у емисији код Амира Зукића, обећавајући преношење неких европских институција из Брисела у Сарајево“.

– Све је то прича за малу дјецу „великог филозофа“. И као што добро рече Емир Кустурица – „Он вам је малигни нарцис“ – истакао је Симић.

РТРС
Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here