СИН МУ ИЗАЗИВА ХИСТЕРИЈУ У СРБИЈИ, А СВЕШТЕНИK KОНАЧНО ОТВОРИО ДУШУ: Мене прозивају што га нисам уштројио или спалио на Теразијама за пример другима!

Поделите:

Свештеник Ненад Илић, један од најмодернијих гласова Српске православне цркве, раније писац и редитељ, приватно отац четворо деце, говорио је за Недељник о “случају” сина Богдана – јутјубера познатог по надимку “Бака Прасе”, који је изазвао хистерију у Србији.

“Некад су се родитељи згражали због рок музике и музичара. Данас се згражају због јутјубера. Никако не мислим да је сваки развој добар. Али шта могу да имам од тога ако само кисело осуђујем ствари које ми се не свиђају? Мене прозивају као неког ко није уштројио свог сина или га, још боље, спалио на Теразијама за пример осталима, као свечану жртву која ће зауставити процесе савремене културе-некултуре. Али бојим се да то не би зауставило ни Јутјуб ни интернет”, казао је Илић за Недељник.

Иначе, и сам Ненад се појављује у видео снимцима које његов син поставља на Јутјуб каналу који је један од популарнијих у земљи.

 

Недељник

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here