SIN MU IZAZIVA HISTERIJU U SRBIJI, A SVEŠTENIK KONAČNO OTVORIO DUŠU: Mene prozivaju što ga nisam uštrojio ili spalio na Terazijama za primer drugima!

Podelite:

Sveštenik Nenad Ilić, jedan od najmodernijih glasova Srpske pravoslavne crkve, ranije pisac i reditelj, privatno otac četvoro dece, govorio je za Nedeljnik o “slučaju” sina Bogdana – jutjubera poznatog po nadimku “Baka Prase”, koji je izazvao histeriju u Srbiji.

“Nekad su se roditelji zgražali zbog rok muzike i muzičara. Danas se zgražaju zbog jutjubera. Nikako ne mislim da je svaki razvoj dobar. Ali šta mogu da imam od toga ako samo kiselo osuđujem stvari koje mi se ne sviđaju? Mene prozivaju kao nekog ko nije uštrojio svog sina ili ga, još bolje, spalio na Terazijama za primer ostalima, kao svečanu žrtvu koja će zaustaviti procese savremene kulture-nekulture. Ali bojim se da to ne bi zaustavilo ni Jutjub ni internet”, kazao je Ilić za Nedeljnik.

Inače, i sam Nenad se pojavljuje u video snimcima koje njegov sin postavlja na Jutjub kanalu koji je jedan od popularnijih u zemlji.

 

Nedeljnik

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here