Шиптарска посла: Пола Војводине купује хлеб код њега, а он…

Поделите:

Док пола Новог Сада безбрижно финансира његову империју и сваког дана купује хлеб и друге потрепштине у ланцу му пекар, Бинај Теки, власник “Виолете” отворено приказује своје дивљење према терористима из редова такозване ОВК и нарко дилерима.

Човек код којег пола Војводине купује хлеба, без пола блама је на (укинутом му) Фејсбук профилу објавио фотографије где, између осталог, љуби заставу Велике Албаније, оставља венце на споменике злочинцима који су убијали српску децу и велича ову терористичку творевину.

Иначе, како кажу наши саговорници са Косова и Метохије, неколико чланова породице Теки погинуло је у терористичким униформама у околини Гораждевца, а у околним метохијским селима су редовно терорисали српске цивиле. У то време, били су финансирани, између осталог, индиректно управо и од стране Новосађана, односно од прихода који су они Текију правили.

Њему је пекара запаљена 2008. године, али је убрзо обновљена, он добио статус жртве ксенофобије, да би данас уживао углед успешног пословног човека.

Поделите:

4 Коментари

  1. Људи, по Богу браћо, да ли сте нормални? Ко купуе леб? Айде ти Србине отвори пекару у Ђаковици па да видиш ко ће ти купити? Ми смо луд народ – др Рашковић. Убише човека а он дао диягнозу. Ми свима идемо себи не долазимо, па шта да ради Држава да указом затвори албанске радње? Да ли е србска свест на тако ниском нивоу?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here