Скандал у Бору: Заменик градоначелника љубио девојчицу (15) у уста

Поделите:

Бранко Перић (60) поднео је оставку из личних разлога

Заменик градоначелника Бора Бранко Перић (60) нашао се у средишту скандала када су фотографије на којима се он љуби и грли са девојчицом од 15 година наводно освануле на фејсбук-профилу те малолетнице. Kако јавља РТВ Бор, Перић је поднео оставку.

Kако преноси локална телевизија у Градској управи су казали да је Перић оставку поднео званично, на писарници, а у образложењу је написао да се повлачи из личних разлога.

Kако незванично сазнају “Новости”, слике су убрзо склоњене, али их је, у међувремену, видео и “скинуо” велики број пратилаца ове друштвене мреже. У цео случај се, убрзо, умешала и полиција, али нема доказа да је функционер у Бору починио кривично дело.

Незванично, Перић је казао да је фотографија његовог пољупца са девојчицом настала када јој је честитао на добро урађеном послу. Он је тврдио и да се са осталим девојкама, које су биле ангажоване, поздравио на сличан начин.

– Имали смо скуп у локалном Дому културе и ту су биле девојчице, које су украшавале салу. Ушао сам и видео да су посао обавиле одлично, због чега сам им честитао – наводно је изјавио Перић.

Такође, наводно је казао да на другој фотографији не види ништа спорно. Међутим, након што су фотографије доспеле у јавност, у цео случај се умешала и полиција.

Принтскрин: Фацебоок
– Девојчица је негирала да је имала било какав однос са тим функционером. Међутим, малолетница као да је била припремљена и унапред знала како треба да одговори – каже за “Новости” извор из истраге.

Наш саговорник каже да је девојчица старија од 14 година, због чега нема кривичног дела обљубе над дететом.

– С друге стране, ако је нешто и било између њих, то није било под присилом. Према томе, ми нисмо имали никакав законски основ да реагујемо – каже извор “Новости”.

KОРЕKТАН ОДНОС СА СВИМА

Иначе, Бранко Перић је већ дуго у политици и увек је важио за коректног човека, са којим се отворено могло разговарати. Факултетски је образован, увек је имао пристојан однос са људима, тако да су фотографије које су испливале у јавност изазвале прави шок у борској јавности.

 

Telegraf

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here