СKАНДАЛИ У СРПСKИМ РИЈАЛИТИЈИМА: Један туче жену, други напаствује мушкарца!

Поделите:

Многи учесници показали су своју насилну страну током учешћа у ријалитијима и за то су били кажњени.

Немања Тошић избачен је ове недеље из „Задруге“ зато што је током ноћи ударио Брендона Радоњића док је он спавао.

Марко Цветићанин је једини учесник који је у ријалитију провео читавих пола сата.

Прави скандал настао је у овој сезони “Задруге“ када је након свађе и гурања Владимир Томовић физички насрнуо на Александру Суботић, па је ударио песницом у главу. Обезбеђење је одмах одреаговало и одвело га у затвор, а затим је стигло обавештење Великог шефа да је дисквалификован. Тиме је дошло до краја његове љубавне саге са Станијом Добројевић

Јелена Kрунић

У првој сезони “Задруге“ Јелена Kрунић је избачена након што је физички напала Надежду Биљић. Kрунићева се затим огласила објавом на друштвеној мрежи Фејсбук, где се извинила свима који су гласали за њу.

Иван Ивановић Ђус

Иван Ивановић Ђус био је победник “Двора”, и миљеник народа због неких начела које остали учесници ријалитија нису показали. Међутим, његово понашање у “Фарми” било је скандалозно, јер је из исте избачен због наводног сексуалног узнемиравања Милоша Бојанића. У једном тренутку, након што је Бојанић легао да спава, пришао му је Гаги и свукао му одећу, након чега га је Ђус, како је Милош тврдио, сексуално напао.

Мики Ђуричић

Мики Ђуричић је један од учесника ријалитија са најдужним стажом, будући да се у њима појављује још од “Великог Брата”. У “Великом Брату” није показивао знаке насиља, али касније је нешто „кренуло по злу“. Он је 2015. године избачен из “Малдива“ јер је песницом ударио Ивана Гавриловића.

Две године пре тога, Мики је песницом у главу ударио и Марка Ванилу у “Фарми“, после чега је сам спаковао кофере, прескочио капију имања и побегао. И у првој “Задрузи“ Мики Ђуричич је насрнуо на Лепог Мићу, након чега је завршио такмичење.

Гастоз је избачен из “Парова“ због вербалног насиља над Јеленом Голубовић.

АЛО

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here