SKANDALI U SRPSKIM RIJALITIJIMA: Jedan tuče ženu, drugi napastvuje muškarca!

Podelite:

Mnogi učesnici pokazali su svoju nasilnu stranu tokom učešća u rijalitijima i za to su bili kažnjeni.

Nemanja Tošić izbačen je ove nedelje iz „Zadruge“ zato što je tokom noći udario Brendona Radonjića dok je on spavao.

Marko Cvetićanin je jedini učesnik koji je u rijalitiju proveo čitavih pola sata.

Pravi skandal nastao je u ovoj sezoni “Zadruge“ kada je nakon svađe i guranja Vladimir Tomović fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić, pa je udario pesnicom u glavu. Obezbeđenje je odmah odreagovalo i odvelo ga u zatvor, a zatim je stiglo obaveštenje Velikog šefa da je diskvalifikovan. Time je došlo do kraja njegove ljubavne sage sa Stanijom Dobrojević

Jelena Krunić

U prvoj sezoni “Zadruge“ Jelena Krunić je izbačena nakon što je fizički napala Nadeždu Biljić. Krunićeva se zatim oglasila objavom na društvenoj mreži Fejsbuk, gde se izvinila svima koji su glasali za nju.

Ivan Ivanović Đus

Ivan Ivanović Đus bio je pobednik “Dvora”, i miljenik naroda zbog nekih načela koje ostali učesnici rijalitija nisu pokazali. Međutim, njegovo ponašanje u “Farmi” bilo je skandalozno, jer je iz iste izbačen zbog navodnog seksualnog uznemiravanja Miloša Bojanića. U jednom trenutku, nakon što je Bojanić legao da spava, prišao mu je Gagi i svukao mu odeću, nakon čega ga je Đus, kako je Miloš tvrdio, seksualno napao.

Miki Đuričić

Miki Đuričić je jedan od učesnika rijalitija sa najdužnim stažom, budući da se u njima pojavljuje još od “Velikog Brata”. U “Velikom Bratu” nije pokazivao znake nasilja, ali kasnije je nešto „krenulo po zlu“. On je 2015. godine izbačen iz “Maldiva“ jer je pesnicom udario Ivana Gavrilovića.

Dve godine pre toga, Miki je pesnicom u glavu udario i Marka Vanilu u “Farmi“, posle čega je sam spakovao kofere, preskočio kapiju imanja i pobegao. I u prvoj “Zadruzi“ Miki Đuričič je nasrnuo na Lepog Miću, nakon čega je završio takmičenje.

Gastoz je izbačen iz “Parova“ zbog verbalnog nasilja nad Jelenom Golubović.

ALO

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here