СКОТ УЧИ СРБЕ: Није „косовска влада“ такозвана, она је „Влада Косова“!

Поделите:

Амбасадор САД у Београду Кајл Скот је изјавио данас да „косовска влада“ није такозвана већ „Влада Косова“, које је независна и суверена земље, са својим изабраним представницима.

Скот је тако одговорио у Влади Србије на питање новинара колико има наде за мир када се стално врши притисак на Србију за разговоре са тзв. владом Косова, у којој је пола људи који имају криминалне досијее или су пред судским гоњењем.
„Није тзв. влада Косова већ Влада Косова, ми посматрамо Косово као независну и суверену државу. Они су изабрани представници Косова и са њима имамо контакте као са било којим представницима неке државе у региону“, рекао је Скот.

Подсетимо, САД су још пре избијања рата на Косову материјално, технички и оружјем снабдевале терористе на Косову и Метохији како би нападали српске снаге, да би потом САД кренуле у отворену агресију против Србије (СР Југославије) са циљем отцепљења Косова од Србије. САД су потом признале терористичку организацију на Косову као „легалну“ власт, те међународно признале самопроглашено Косово.

vostok.rs
Поделите:

1 коментар

  1. G. Skot, Kosovo je za proslih 1000 godina bila Srbija, sredjevjekovna najjaca drzava na Balkanu. Kosovo je oteto od Srbije od najjace vojne sile na svjetu, od bivsih saveznika iz dva svjetska rata. Da li ste procotali knjigu od g-dje Del Ponte, ozaarobljenim Srpskim mladicima i kasapljenje njihovih organa, od onih istih , koji su danas na vlasti.Kolika steta od nekih grupa ili pojedinaca,da su oskrnjeli visoke moralne vrednossti , Wilsonove, Amerike. Kosovo je dusa svakog Srbina, igene nasih prdaka , ce povratiti otetu Srpsku zemlju.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here