Смањите време које проводите са људима који само кукају – Негативне емоције се врло лако преносе

Поделите:

Људи који стално кукају нису вам потребни у животу

Ако желиш бити позитивна, охрабрујућа и подузетна особа, која живи своје снове, врло је важна и околина у којој се налазимо те људи с којима проводимо своје вријеме. Пробај што мање времена проводити с негативним људима који само стално кукају јер негативне је емоције врло лако преносити.

Ако ипак не можеш избјећи дружење с таквим људима, онда се у њиховој близини једноставно искључи и немој дозволити да њихов став утјече на тебе. Они уживају у улози жртве и не желе прихватити одговорност за свој живот.

Kриве околности које су их снашле не знајући да околности не чине човјека, већ га откривају. Што је могуће више дружи са сретним и насмијаним људима, који су ти инспирација и који имају позитиван став према животу јер не каже се узалуд да је срећа заразна.

Живимо у свијету безброј небитних ствари, заскачу нас сваког дана мноштво небитних људи, нуде нам се сваки дан хрпа небитних догађаја и све се то бори за мрвице пажње у нашем животу, жели нам отети вријеме, енергију и хранити се њоме, а наш живот је ограничен.

Живимо у свијету којег смо надрасли а опет живимо испод његових граница. Ослободимо се онога непотребнога и препознајмо оно што што у нашем животу чини разлику, само тако ћемо доћи до испуњенога живота.

инфпулт

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here