СНИМАK ЛЕГИЈЕ НА РАТИШТУ У БОСНИ! Година 1995, одјекују пуцњи, Улемек пита: Шта ти треба? (ВИДЕО СА ЛИЦА МЕСТА)

Поделите:

Снимак са ратишта и даље популаран на интернету!

Милорад Улемек Легија, бивши припадник француске Легије странаца, члан Српске добровољачке гарде, војник а затим и командант Црвених Беретки, касније осуђен за убиство Зорана Ђинђића, ратовао је деведесетих у српској Босни, а снимак са ратишта врло је популаран на интернету.

На снимку из 1995. године се види Легија, заједно са осталим борцима. Одувек је важио за ”опасног момка”, те је будио страх у непријатељу. Све време снимка, Легија комуницира са извесним човеком преко телефона и Токи Вокија, али и осматра прву линију двогледом.

Улемек се после напуштања Француске легије странаца вратио у Србију и приступио је Српској добровољачкој гарди (Аркановим Тигровима).

Улемек је прво био инструктор, а касније је унапређен у једног од заповедника Гарде и борио се са Арканом у Хрватској и Босни. Kомандовао је специјалном јединицом у источној Славонији под именом „Супер Тигрови” која је деловала у операцији Паук између 1994. и 1995. око бихаћког џепа. Одувек је важио за „опасног момка, те је будио страх у непријатељу.

 

Ало

Поделите:

2 Коментари

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here