СНП одговара Хојт Јиу: Зашто би се Србија одрекла Русије?!

Поделите:

Српска народна партија истиче да Србији нико не може да наређује какву ће спољну политику да води. Србија је слободна и независна држава која самостално одлучује шта је у њеном најбољем интересу.

Ми поштујемо мишљење званичника других земаља, али исто тако очекујемо да они поштују ставове Србије и не мешају се у њена унутрашња питања.

Грађани су дали подршку Влади и председнику Србије да води политику сарадње са свим државама, и на истоку и на западу, год где можемо на најбољи начин да остваримо наше економске и политичке циљеве.

То је политика која је дала резултате и Србија ту политику не треба да мења.

У део те успешне политике спада и развијена и све боља сарадња са Русијом а најбољи примери те сарадње видели су се у области одбране и раду српско -руског хуманитарног центра у Нишу.

Зато су за СНП неприхватљиви захтеви појединих страних званичника да Србија одустане од сарадње са пријатељском Русијом и од своје самосталне политике на основу које Србија постаје све јача и уваженија и свету.

Поделите:

3 COMMENTS

  1. Hvala Bogu da se eto, našao neko da nešto kaže tom „nezvanom gostu“ kako stoje stvari sa Srbijom! A ne „svi junaci niko ponikoše“ i td.

  2. Hm,hmm…mi,ne postujemo,svako i od svakog misljenje,koje,vredja i ugrozava Srbiju,mesa se u njene poslove,i sa gnusanjem,odbacujemo “ takvo misljenje“,protiv srpskih interesa,.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here