Социјалисти српске напуштају Додика?

Поделите:

Социјалисти српске напуштају Додика. Социјалисти Српске преговарају са опозиционим странкама са циљем добијања места премијера после октобарских избора. Они су под притиском западних амбасада на ивици да напусте коалицију са Додиком али траже место премијера јер се без њих неће моћи формирати нова влада Републике Српске. Предлог социјалиста за новог премијера је њихов министар енергетике и председник странке Петар Ђокић.

У Фочи су се недавно састали представници социјалиста и представници опозиције око договора о постизборној коалицији, а све под утицајем притиска који долази од западних амбасада из Сарајева.

Нови центар

Поделите:

3 Коментари

    • Лако је теби, имаш Бакира и Насера па памет на отаву док ми бринемо како ћемо без Додика у Бањој Луци. И онда ми без Додика у Бањи а вама Додик на Баш Чаршију! Па имаш и Бакира и Насера и Додика и све имаш а ми ништа нејмамо.. Е неправде до Бога!

  1. Nemojte se radovati smenjivanju Dodika. Jos u RS ima dosta patriota, koji su mnogo zrtvovali za Republiku Srpsku, i koji ce idalje cuvati Srpstvo. A svako zna da je Bosna uvjek bila Srpska, i kralj Tvrdko iz loze Nemanjica.Kako ove poturice se ne presele u Tursku, koju toliko vole.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here