СОРОШ: Ми одлучујемо како ће изгледати свет!

Поделите:

Прије неколико дана мађарски премијер Виктор Орбан шокирао је цијели свијет рекавши како је мултиглобалист један од господара каоса, Георге Сорош, изазвао мигрантску кризу која у овом тренутку урушава Еуропу! Додао је да је Сорош предводник љевичарских организација и активиста под чијом се палицом одвија пресељење једног континента на други. Тиме је Орбан постао први премијер модерне Еуропе који се усудио јавно проказати свјетску елиту која управља нашом стварности! Орбан је изрекао једно занимљиво упозорење; позвао је јавност на буђење да се не би догодило да ни од ког изабрани појединци владају свијетом! Тиме је недвосмислено признао да постоји врхушка појединаца коју није бирао народ свијета (човјечанство), а имају тенденцију владати планетом. Дакле, преко ноћи је теорија уроте постала стварност! Да је Орбан био у праву када је Сорош у питању, потврђује и сам Сорош. Иако би овај лик са свјетске позорнице требао бити небитан људима, он се сам ставља у позицију да даје напутке Еуропи, точније Сорош слуганским државницима ЕУ заповиједа: ‘Морате примити имигранте у Еуропу.’ Он отворено изјављује за Пројецт Сyндицате, друштвени форум отворене пропаганде, да је ЕУ дужна збринути најмање милијун муслиманских миграната годишње и трошити годишње за то 16,8 милијарди $, свеукупно 17 милијарди $ годишње. Дужна? Драги Еуропљани, јесте ли знали да сте дужни Сорошу?

Kако Сорош даље наводи, новац за прихват имиграната ЕУ ће добивати из напредних еуропских земаља и САД-а у облику дугорочних обвезница, чиме Сорош јавно признаје да је све испланирано пуно прије. ‘ЕУ треба свеобухватан план да одговори на кризу, треба учинковито управљање над токовима тражитеља азила, да их се може одржати сигурнима, и да Еуропа на уредан начин и добрим темпом задржи способност да их апсорбира. Бити свеобухватна, план мора проширити изван граница Еуропе’, пише Сорош и додаје да је ријеч о глобалистичким плановима које треба предводити УН. Индиректно Сорош потврђује све оно што ‘теоретичари уроте’ тврде годинама; Нови свјетски поредак успоставит ће се под УН-ом који је десетљећима припреман за стање каоса који проматрамо данас. Према господину Сорошу, мигрантима се мора допустити да сами бирају гђе ће се настанити па ће тако ситуације попут оне у малом селу Посцхерсриед, гђе је на 40 становника доселило чак 12о имиграната (мушкараца), постати константа, на коју ми морамо шутјети, иначе ћемо бити прозвани као ‘нетолерантни’.

„Инвазија је вођена, с једне стране кријумчарима људи, а с друге стране оним активистима (за људска права) који подупиру све што слаби државу,“ рекао је Орбан спомињући Сороша као предводника и једне и друге инвазије. Сорош му је у стилу једног од вођа НСП-а одговорио за Блоомберг Бусинесс:’‘Његов план третира заштиту националних граница као циљ, а избјеглице као препреку,“ рече Сорош. ‘Наш (Тко то ми? Тко је Сороша бирао за ишта?) план третира заштиту имиграната као циљ, а националне границе као препреку’ што је напросто шокантна изјава за цијело човјечанство које није свјесно да Сорош отворено изјављује да влада свијетом као и да је његов циљ, свијет без националних граница, што само опет потврђује теорију Новог свјетског поретка.

А управо то је Орбан и проказао. Проказао је да је Сорошев циљ уништење националних граница, и идентитета свих држава чланица у сврху једнога свијета – Новог поретка. Наравно, то што Сорош спомиње записано је пуно прије, односно уткано је у саме темеље Еуропске уније јер је један од главних архитеката ЕУ Јеан Моннет, у јеку Другога свјетскога рата 1943., изјавио: ˝Неће бити мира у Еуропи ако се државе поново конституирају на основи националног суверенитета… Еуропске земље су премале да би гарантирале њиховим народима потребан напредак и друштвени развој. Еуропске државе морају се конституирати у федерацију…˝. Дакле, очити план је уништење националних суверенитета и културних особитости, под капом лажног еуропеизма темељеног на лажним не-вриједностима и лажним идеалима којима нас тролају свих ових година па и сада у вријеме ове, тобоже случајне, инвазије илегалних имиграната. Исто тако јасно је као дан да Сорош само слугански потрчко који ‘имигрантском кризом’ која је тек врх леденог бријега, завршава дијаболичне планове елите који имају само један циљ: поништити човјека и све оно Божанско у њему.

Или како је то написао Рицхард Цоуденхове Kалегари, такођер један од зачетника ЕУ: ‘Хомогена еуроазијска-негроидна раса, по изгледу слична древним Египћанима, замијенит ће разноврсност појединаца’. Проблем је само у људима који и даље не вјерују да Сорош и други елиташи у овом тренутку кроје свијет по својој вољи и што им ми као човјечанство то допуштамо, иако нам у лице говоре да смо продукт њихове самовоље и ништа више од тога.

 

Дневно.хр

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here