Срби у Никшићу на мети одлазећег режима!

Поделите:

Тројица Срба из Никшића нашли су се на удару одлазећег режима, јер су отворили локал под именом “Догодине у Призрену”. Недуго након отварања локала код њих је без икаквог повода упала инспекција, како би ваљда покушали да их застраше. Свакако Ђедовић, Чворовић и Вукосављевић јесу људи који су познати као истакнути борци против одлазећег режима Мила Ђукановића, па је то вјероватно и једини разлог због чега им се већ сада слободно бивши режим можемо рећи свети. У овом нападу на никшићке Србе ДПС-у по старој доброј матрици помаже полицијски портал актуелно.ме, који је препознат као гласило које потписује мржњу према свему српском.

Један од власника локала Петар Пеђа Ђедовић нам је рекао да је њихов локал још у отварању, а да ће свечано отварање бити тек онда када као прави Срби освештају просторије свог угоститељског објекта, јер то налажу ред, традиција и вјера православна којој су они привржени.

Редакција Национала овим путем даје пуну подршку тројици никшићких Срба, учесницима литија којима је одбрањена наша СПЦ, уз жељу да њихов угоститељски објекат буде што успјешнији и мјесто окупљања што већег броја Срба.

nacionalonline.rs/

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here