Србија после СЕНДВИЧАРА добила и БУРЕКЏИЈЕ који подржавају ширење великоалбанске пропаганде

Поделите:

Велики број грађана дошао у Борчу како би учествовањем у акцији „Бурек солидарности“ подржао комшију и власника пекаре „Рома“ Мона Ђураја.

Како је јавио репортер Н1, људи су дошли да поруче да се не слажу с национализмом и да осушују скуп десничара испред пекаре у суботу. Кажу да је Ђурај добар комшија и да ће наставити да купују код њега. Било је и оних који су навели да не виде ништа спорно у окупљању у суботу.
„Хвала на подршци. Желим да докажем свима да волим ову земљу, радим овде, желим да помогнем свима, желим свима добар живот и да живимо у миру“, изјавио је Ђурај за Нови дан ТВ Н1.

Казао је да су га, након инцидента, звали из полиције и да има подршку надлежних државних органа, али и својих комшија.

„Имам све похвале за комшије, имам подршку, желим свима добродошлицу“, поручио је Ђурај.

Неколико десетина десничара организовало је прошле недеље скуп испред пекаре „Рома“, након што се на друштвеним мрежама појавила слика стара више од две године, а на којој један од запослених, на свом профилу на Инстаграму рукама показује двоглавог орла – национални симбол Албанаца.

Око пекаре Рома од јутрос су окупљени бројни грађани међу којима и Добрица Веселиновић и чланови иницијативе Не давимо Београд, активисти Иницијативе младих за људска права, покрета Маркс 21, политичари Балша Божовић, Маја Виденовић, Гордана Чомић испред Демократске странке, Мариника Тепић и Борко Стефановић из Странке слободе и правде, Арис Мовсесијан и Марко Живковић из Нове странке, активисти покрета „1 од 5 милиона“ као и комшије и суграђани који у овој пекари купују свакога дана.

Н1

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here