Срђан Јанићијевић кандидат за градоначелника Београда?

Поделите:

Према ексклузивним сазнањима редакције портала www.poredak.rs, оснивач и директор Мокрогорске школе менаџмента и некадашњи директор предузећа Политике и први човек „Кока-коле“ за Србију, Црну Гору и Македонију, Срђан Јанићијевић, могао би да, буде градоначелник Београда.

О овој могућности је, данас на Мећавнику, према изворима овог портала, са Јанићијевићем разговарао председник Српске лиге (СЛ) Александар Ђурђев, што је, за „Поредак“, потврдио и први човек ове странке.

Срђан Јанићијевић

-Са господином Јанићијевићем сам разговарао о многим темама које се тичу друштва, економије и образовања, па сам му, између осталог, предложио и да се кандидује за градоначелника престонице, све са циљем да Београђани на челу града добију свог човека, Београђанина коме је стало да живот у граду буде бољи. – рекао је Ђурђев, напомињући да је Јанићијевић, паралелно, „светски човек“ са искуством рада, школовања и живљења на просторима од Русије и Казахстана, преко Швајцарске, Француске, Велике Британије, до Америке, али и доказани родољуб који више од свега воли Београд.
Трагом ове информације, позвали смо и Срђана Јанићијевића који је потврдио да му је, током разговора, Ђурђев поменуо и ову идеју.

 

-Наравно да ми импонује када неко сматра да бих могао да будем градоначелник попут Бранка Пешића или Велисава Вуловића. Али, ја се не бавим политиком и не доносим одлуке на пречац.

Ако то од мене буду тражили Београђани ја ћу размислити да будем први међу једнакима. – рекао нам је Јанићијевић

Немачки кредит од 17 милиона евра за водоснабдевање!

Правда

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here