Српска вертикала: Сепаратисту Оџића на суд!

Поделите:

ПОЗИВ ЈАВНОМ ТУЖИОЦУ

Покрет “Српска вертикала” позива јавног тужиоца Србије да покрене поступак против Александра Оџића и његове странке “Војвођанска партија”, који делују противуставно, залажући се да Војводина постане Република, да има свој Устав, нацију, за самоопредељење…
Дакле, свако деловање овакве врсте је противуставно и против законито. Недопустиво је ћутање јавног тужиоца Србије у ситуацији када се развлачи држава као алајбегова слама.
Покрет “Српска вертикала” је за унитарну државу Србију, са њеним Уставним границама, заједно са Косовом и Метохијом, Војводином и Рашком. Наша борба је неодустајна и за заштиту српских националних интереса у РС, ЦГ, РСК и расејању.
Зато сматрамо ћутање представника надлежних институција система, програмским саучешћем са Александром Оџићем и његовом партијом, као и са осталима који имају задатак да разграђују Србију.
Они који су намерили да својим деловањем или потписом, или било како, поклањају српске цркве и манастире, српске гробове, српску колијевку, српско име, немају друго име осим ИЗДАЈНИЦИ. Сваки изговор у циљу оправдања издаје је завођење за Голеш планину и отварање пута Вука Бранковића.

Покрет “СРПСКА ВЕРТИКАЛА”
Председник Жељко Чуровић

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here