Шта можемо да научимо од ЛГБТ лобија?

Поделите:

Да ли сте икада чули Ану Брнабић да јавно псује или вређа политичке противнике? Ко су уопште њени политички противници? Да ли сте икада чули Ану Брнабић да вређа неког јавно? Да ли сте икада чули било којег лидера ЛГБТ покрета да јавно вређа и назива погрдним именима председника, премијера или било којег министра Србије у последњих 20 година?

Да ли је ЛГБТ заједница напала Брнабићку кад је постала министар у актуелној Влади или се обрадовала јер ће имати свог представника у врху власти? Да ли је иједна ЛГБТ организација или истакнути ЛГБТ појединац икада назвао Ану Брнабић ботином, сендвичарком или другим погрдним именом?

Да ли искрено верујете да вође ЛГБТ заједнице воле представнике актуелне власти или деле њихов систем вредности?

Када искрено одговоримо на сва ова питања постаће нам јасно зашто Ана Брнабић, може да врши највише државне функције и буде кандидат за премијерско место. Када искрено одговоримо на ова питања и сагледамо тренутно истакнуте појединце националних покрета и организација, биће нам јасно зашто нико од њих неће у скорије време бити у позицији Ане Брнабић.

Хајде да поредимо биографије

Ана Брнабић, као и многи другосрбијански шампиони, могу да се похвале факултетима, и високим школама које су завршили, стажом у престижним фирмама и државним институцијама, боравком у иностраним земљама, и томе слично. Већина истакнутих појединаца националних невладиних организација и друштвених група, по дужини стажа може само да се похвали дужином одслужених затворских казни, дужином боравка на бироу за незапослена лица, дужином стажа на улици или некој трибини стадиона, а од образовања могу да се похвале Уличарским или Кафанским факултетом, Животним и сличним школама. Што је најтужније многи ово са поносом истичу.

Док се чланови ЛГБТ лобија воде аксиомима: „Циљ оправдава средство“ „Политика је умеће могућег“ и слично, већина наших се води мотивима:  „Или си тигар или си плијен, а Иксипсилон баја није плијен (јер је баја, очигледно) и „Тебра, мала бара пуно крокодила“, те већи део своје енергије и слободног времена посвећују тамањењу других националних опција.

Шта разликује Ану Брнабић од ИксИпсилон баја националне орјентације (осим степена стручне спреме и нивоа опште културе)? Одговор су комплекси, сујета и лична неоствареност. Чланови ЛГБТ лобија годинама паметно улазе у све институције државе (на свим нивоима власти) и у буквално све политичке странке, одакле суптилно промовишу своје интересе, на шта апсолутно имају право као било која друга интересна група у оквиру савременог демократског друштва. Годинама уназад праве личне контакте и пријатељства са политички најмоћнијим људима у Србији, међусобно се повезују, помажу и подржавају у друштвеном напредовању. На тај начин створен је снажан интересни савез око свих важнијих центара доношења одлука и политичке моћи.

Са друге стране, већина националних организација чине професионално или лично нестварени појединци са друштвених маргина. И уместо да теже да се са маргина врате у језгро државне и друштвене моћи, они сами себе крунишу за краљеве маргина на које су прогнани. Уместо да се напредује ка важним позицијама у држави и друштву, ради се на повећању броја лајкова на фејсбуку и другим друштвеним мрежама. Јер то је мерило успеха. Док неко полако клизи ка највишој политичкој позицији у Србији, неко се бави евидентирањем издајника којима се свиђа фонтана на Славији и полако клизи ка троцифреном броју лајкова…

Национална Авангарда

Поделите:

2 Коментари

 1. Много тога може да се научи!
  На пример:

  „Илустрација на страни 263 образовног пакета за основне и срдње школе:
  Данас ћемо да се играмо.
  Ти дираш моју пишу,
  а после ја твоју.
  Онда добијеш џепарац.“
  Ово је интелектуална својина аутора предложеног текста образовног пакета за основне и средње школе, које је Минстарство повукло, а темељи се на
  “Борби против сексуалног насиља над децом – између међународног права и ЛГТБ идеологије“?!

 2. Da ,tako je.Visokobrazovani,mudri,strpljivi,nenasrtljivi,iskreni u dobrim namerama prema deci i narodu i drzavi u kojoj zive ,.I Andjeli na nebesima su im poceli da zavide na tolikoj kolicini dobrih namera i covekoljublja.I sav svoj prodor u covecanstvo danasnjice ostvarili su svim gore navedenim i drugim vrlinama,a ne zlim namerama svetski satrapa koji su resili da dusevnu bolest manjega dela covecanstva pretvore u svetsku pandemiju Sodoma i Gomora kao nacin za prenosenje najtezih duhovnih i telesnih bolesti,kao i nacina ca unistenja porodice i smanjenja populacije.Eto ta malo nestasna decica samo se malo zabavljaju sa guzom i okolnim organima na malo neobicajen nacin,nista strasno.Nikada se ne zna mozda vec imaju spremnu vakcinu protivu ove opake bolesti pa kad se narod pocne bojati ponude spas,pasce neka parica.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here